Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpekbalığı Suratı :)


Dorn

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Filmlerde felan görmüşsünüzdür hani eski savaş uçaklarının tam burun kısımlarına iki adet vahşi göz ve koca koca dişleri gözüken bir ağız çizimi yapılırdı. Zannedersem köpekbalığı gibi bişey oluyodu görüntüsü de. Internetten böyle bi imaj bulmam gerekiyo ama clipartlaın arasında kayboldum.

Var mıdır nerde bulabileceğimi gören, bilen ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol !! güzelmiş harbiden ama işimi görmez bunlar (myra'ya değil bana lazım belirteyim ;).

ben accık soruyu yannış sormuşum. olay şu aslında bizim paintball takımına forma diktiriyoruz ve de göğüs kısmına o motiften koyma derdindeyiz. dolayısıyla uçak üzerine çizilmiş olanlar iş görmüyo sadece motif lazım bana.

o gün biraz daha araştırdım "nose art" deniyomuş bu uçak burnu çizimlerine ama bulamadım maalesef istediim gibi bişeyler. gören duyan bana bildiren olursa mesud olurum, olmam die bişey yok.

ps: 16 mayıs cuma akşamına doğru 2 geceliine geliyom oralara yannız şeherde kalmayacam ayarlanmaya çalış nerfim.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok olm takıma maskot arasak o şeker inecikten önce senin vesikalık var elimizde :P ama yumuşak değil de vahşice bişey ariyoz o yüzden nose art hehe.

şş heryerde bahsetme mekandan zaten boku çıktı çıkacaa kadar. hem bilmiyon mu bizim yıllardır şerife gittiimizi sadece [hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...


[Bu mesaj OguzAmca tarafından 10 May 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum, zaten ben tutturdum şerife yollayalım diye ama moskovadaki acenta istemedi, kadir abinin reklamını görmüşler nette, illa orayı istediler.
işşallak back to back olacak bunlar, arkası kesilmeyecek, artarak gelecekler yaz boyu, elimden geleni yapıyorum =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...