Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Yeni logo

Norak

Öne çıkan mesajlar

Logo ile paticik ismi biraz tezat kalmamış mı? Sanki iri yarı birini "ah annesinin güzeli, agucuk mugucuk" diyerek sevmek gibi. Yani paticik ismi oradaki kedi gibi agresif bir yapıda değil sanki. Belki paticiğin agresif yönünü Garfield'in agresif olan yanı ile bağdaştırmak daha güzel olabilir.

ps: Çok kararsız bir yazı oldu gibi. [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Sosyal ağlarda paylaş

Dursun baba birşey demedik. Hemen patilerinden tırnaklarını çıkarma. Bizde izledik zamanında Thundercats'i. Paticik ismine "Musti" teması daha çok uyuyor onu mevzu etmiştik olay budur yani. Yoksa istersen MGM aslanını koy banane.

ps: Yetişememiş olanlar olabilir. "Musti" uykudan önce programının 2 dakikalık uzun bir çizgi filminin baş rol oyuncusu carpı ağızlı bir kedidir. Reklam alarak bazı kokulu silgilerin üzerinde de resimleri çıkmıştır.

Bahsi geçti, Adile Teyze'mizi de buradan rahmetle analım tabiki.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 07 May 2003 13:17 tarihinde demiş ki:
lol musti nerden çıktı yaf :)

mustiyi koyamam walla kusura bakmayın, o kadar da şey diiliz,
şey yani, hah mülayim.

ewt o kadar da mülayim diiiz :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Mülayim ha? ROFL

ps: Paticik ismini Mülayim enişte mi bulmuştu? Yoksa anlık soğuk algınlığı mı? :P[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben logo yapmıştım bi tane
çok ta güzeldi ancak pepelek için yapmıştım ehuehueu
dün formatta sildim gösteremicem[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLi_CeVaT, 08 May 2003 01:10 tarihinde demiş ki:
abi ben logoda soldaki cismi kediye benzetemedim bi türlü.ağzı burnu gözü nerde bi tarif eder misiniz?

* uykusuzdur. *[hline]get bored..i wish for a real one.

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 08 May 2003 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]

up:)[hline]get bored..i wish for a real one.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...