Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dresden Dosyaları


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...

Peace Talks ve Battleground aslında tek kitap, zaten 1 ay mı ne arayla çıktılar. Maliyet yüzünden belli bi uzunluğu geçmemesi gerektiğinden ikiye bölüp yayımlamışlar ama plot falan olarak baktığında belli yani tek kitap olduğu.

Fena değildi ama serinin en güçlü kitaplarından da değildi bence. Sona doğru yaklaşırken (17. kitaptayız, 24te bitecek ve son üç kitabın nicknamei apocaliyptic trilogy) settingin yavaştan değişmesi gerekiyordu, biraz ona yönelik bi kitap olmuş.

2007de mi ne çekilen bi dizisi var zaten ama anladığım kadarıyla kitaplara pek sadık değil, ben o yüzden merak edip izlemedim bile. Ama fox bi kere daha dizi çekmek için lisans anlaşması yapmış ve orijinal hikayeye daha sadık olacaklarmış. Benim bildiğim casting falan hiç bişi ortada yok ama hala.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17 saat önce, Bone dedi ki:

bunun dizisi / çizgi dizisi felan çekilse keşke. ilk 2 kitap türkçe var bende, kapak tasarımı felan da hoş, ama herhalde o seriyi devam ettirmediler türkiye'de.

zamanında seyredip, sevmişsin bile. ? dizi güzeldi ya. kitaplara sadık değildi ama daha iyi, kitaplardaki bazı şeyler çok sırıtırdı. bob un dizideki hali bin kat daha yiydi zaten.

Bu seri aslında bi iki kitap önce bitecekti de sanki araya bir kaç kitap sıkıştırmaya karar verdiler gibi geldi bana. o heist kitabı falan çok gereksizdi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, fenris dedi ki:

zamanında seyredip, sevmişsin bile. ? dizi güzeldi ya.

 

hatırlıyorum o diziyi ya, onun devam edemeyeceği muakkak, o yüzden yeni bir reboot fena olmazdı diye dedim.

Dresden'imiz yaşlandı, Arrow'da polis felan oldu çok şey geçti üstünden ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...