Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma


pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

berbatov falan diyolar. yalnız bu adam türkiyede yüzyılın ikinci büyük transferi olabilir eğer palavra deilse hehe. (evet 1. hagi)

günündeyse kalpleri kıran bi adam bu ya. hoş, manu'da bile bazen moralsiz olabiliyodu.

bi de daha erdemli gol sevinci yaşayan bi ergün pembe vardı heralde =P sanki sevinmiyo adam, gol atıcam tabi işim bu gibi bi havası var asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

internetspor.com said:

Golcü arayan Beşiktaş, Bulgar yıldız için Manchester United'ın kapısını çaldı. Kırmızı Şeytanlar da, Bulgar golcü de "Olur" dedi. Ancak Berbatov'un faturası, Kartal'ı zorlayacak gibi görünüyor.
Beşiktaş'ta gündem maddesi transfer... Real Betis'ten Mehmet Aurelio'yu renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, diğer yandan kadrosunu bir golcüyle takviye etmek için var gücüyle çaba sarfediyor.

Teknik direktör Bernd Schuster'in raporu doğrultusunda alternatifleri değerlendiren Siyah-Beyazlılar'ın, İngiliz devi Manchester United'ın dünyaca ünlü golcüsü Dimitar Berbatov'la bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Schuster'le görüşülecek
Siyah-Beyazlı yöneticiler önce Manchester United'la, sonrasında Dimitar Berbatov'la masaya oturdular. 31 yaşındaki Berbatov için Kırmızı Şeytanlar'ın kapıyı 12 milyon Euro'dan açması üzerine Beşiktaşlı idareciler köşeye sıkıştı.

Tecrübeli golcü, "Gelirim" dese de, yüklü maliyeti nedeniyle Siyah-Beyazlılar bu transferde geri adım attılar. Schuster'le yapılacak son görüşmenin ardından, Berbatov konusunda son karar verilecek.


valla Forlanı alamıyorsan Berbatovu alırsın o derece bir golcü benim için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...