Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

tamam da kimse kontratlı satılmıyor dememis. adamın demek istedigi o ulkelerden alırsan jailbreak'e ihtiyac duymadan kullanabilirsin. abd'den kontratsız alamıyorsun.


e tamam iste benim dedigimde o zaten? isvec'te de kontratsiz satiliyo ama 2 yerde 3 yerde anca satiliyo. Kontratsizin disinda heryer kontratli satiyo, simkilitli satilip satilmadigini bilmeden bi operatörden alirsa, jailbreak yapmasi gerekir iste onu diyoruz. "Su ulkelerden alinca tak kullan" demek yerine "Su su ulkelerde kontratsiz satiliyo, su ulkelerde kontratli" demek cok zor degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne siniri yau, arastirmadan bisey almam, basima gelse jb yapar gecerim, ben senin derdini anlayamadim. Adamin daha ne dediginden haberi yok mesajlarina bi bakarsan, 2 lafi biraraya getirip dogru duzgun bi bilgi vermek yerine ortaya belli belirsiz bi aciklama yapmis, fazla bilgi göz cikarmaz. Bilgi paylasacaksan dogru duzgun paylasirsin, bildigin biseyi paylasirsin, hadi onu gectik, bende altinda onun yanlisini duzelttim. Illa muhalefet olmak icin mesaj atmaya devam edeceksen sen devam ededur, ben daha cevap vermeyi planlamiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...