Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

var boyle bir sorun ama genel olarak abartilacak bir sey degil. engadgettekiler evet var ancak 3gs den daha gelismis ve cekim gucu daha yuksek diyorlar. bence millet abartmak icin biraz ustune gidiyor aletin.

ancak bence sorunlu olan kismi arka kisminin 4. dususte patlamasi bu sorun bence. bazilarinin ilk dususunde dagilmis arka cam. tamam guzel gorunuyor falan ama groilla glass denen bir nane olmasi gerek bunun, ben dusuruyorum cep telefonlarini ve eger boyle parcalanacaksa yandik.

ama kilifsiz da bu alet kullanilmaz gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Haberturk de abartmış yazmış bişilerde işin ciddiyeti nedir. Yani toplatılma ihtimali falan varmı yoksa gereksiz abartma mı bu anten ve ekran naneleri?


toplatılma filan bir yerde mi gordun? ole ise bi link filan verebilirmisin. ben de bakiyim. toplatılıcaksa suan almanın anlamı yok. 1 ay icinde filan almayı dusunuyodum da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

Bende alicaktim iphone 4 fakat bayagi sorunluymus, belki 3gs alirim bilmiyorum.


sakin yapma oyle birsey hocam. milletin "cok sorunlu bikbik" demesine bakma.

nedanko said:

Sorunlar sunlarmis;

Screen yellowing
Left-hand Antenna issues
Camera won't start
Proximity Sensor isn't detecting my face
WiFi Connectivity Issues


bunlardan sadece anten sorunu gercek bir sorun. misal ekrandaki sararma gecici bir sorun. cami yapistirmak icin kullanilan tutkaldan kaynaklaniyormus. uretimi yetistirmek icin tutkal kurumadan yola cikarmislar, bir iki gune geciyormus. camera, proximity ve wifi sadece birkac kisinin soyledigi, cogu websitesine bile yansimamis bir sorun simdilik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oda arkadaşım şu an Londra'da 8 temmuzda geri döncek, Londra'daki Apple Store'dan Iphone 4 aldırmayı planlıyorum 16GB 499£. Daha da iyisi Ingiltere'de kontratsız satıldığı için unlock derdinin olmaması. Yalnız bi sorum olcaktı, birisinin bana dediğine göre turistlere tax free olayı varmış sanırım, vergi iadesi alabiliyomuşsun. Örneğin arkadaşım 499£(424.68£+74.32£ VAT)VAT kısmı olan 74 poundluk kısmı iade alabilirmiş. Bu iade nasıl,nerde alınabilir çok uğraştırır mı, bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sol elde tutarken az çekmesi ve bunun Apple tarafından geçiştirilmesi, hatta bunun insanlar tarafından "abartılmamalı" diye adlandırılabilmesi çok korkunç şeyler. Ben genelde sağ elimi kullanıyorum, ama bu kadar para dökülen bir aleti alıp da o elim doluyken telefonla rahat konuşamayacak olmamı bana kimse açıklayamaz. Solaklar için zaten kabus olmuş.

Steve Jobs maili de kolpa duruyor, anon bir SMTP server bulan/kuran her insan evladı "From: [email protected]" diye mail atabilir sonuçta. CEO'ya dandik teknik destek sorusu atıyorsun, o da böyle dalga konusu olacak cevap mı veriyor yani :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır. kontratsız ile unlocked farklı seyler. dikkat edin ona.

kontratsız satıs ama gene de sim kilitli satıs olabiliyor. sadece aylık odeme yerine direk telefona para veriyorsun ama gene o firma ile konusabiliyorsun.

fakat bazı avrupa ulkelerinde yasa geregi telefon satarken bir gsm firmasına baglı kalınamıyor. o ulkelerde sim kart kilidi yok iste. onlardan alıp turkiyede pasaport kaydı ile kullanabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...