Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son okuduğunuz kitap


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

şöyle anlatayım; şimdi kitap bulunduğu ortama ve kişilere yabancılaşmayı(doğru kelime tam bu değil de neyse) anlatıyor. 1942 ile 2018 arasında ortam ve kişilerin düşünceleri bazında farklar var. sadece konusunu okuyunca beklentimi düşük tuttum dedim, yoksa 2. sayfadan sonra kalmadı öyle bir şey, sıkıntı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i64.tinypic.com/35apyec.jpg

Seneler once filmini izlemistim. Konusu cok ilgincti. Kitabini okumak kismet olmamisti. Gecenlerde elime gectiginde hemen okudum. Sonu Dr. Strangelove'in sonu gibi olmus. Pulitzer mulitzer ne kadar odul varsa vermisler adama. Kitabin son sozunde kitabi hangi kosullar altinda yazdigini esprili bir dille anlatip okuyucunun kitaptan gulumseyerek ayrilmasini saglamasi cok hos olmus. Okumadim dediginize degmez. Okuyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i66.tinypic.com/346w3zk.jpg

Olaganustu Bir Gece Stefan Zweig

Satranc'tan sonra okudugum en iyi hikayesi/novellasiydi diyebilirim.

Paranin, sohretin, rutbenin, sosyetenin verebilecegi hazlarin tamamini tattiktan sonra bosluga dusen bir adamin heyecan aradigi bir geceyi anlatiyor. Hizli gelisen heyecanli bir hikaye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Stormlight Archieve serisinin ikincisi de bitti. Bitmesin diye resmen gidim gidim okudum. 3. kitap var devaminda ama 4 ne zaman gelir henuz bir bilgi yok, o yuzden gercekten okumaya kiyamadan okudum. Brandon Sanderson'a daha once de yazdigim ovgu ve metihleri bir daha yapmayacagim ama ... gercekten bir oyku, bir karakter yaratimi...nasil boyle iyi olur? hem de her seri, her kitap oncekinden daha guzel?

Ucuncu kitaba 2-3 ay sonra baslamayi dusunuyorum. Arada Edgedancer var aslinda kisa belki onu okuyabilirim seri ile iliskili olarak.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e0/WordsOfRadianceCover.png/220px-WordsOfRadianceCover.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...