Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Monkey Island - Monkey Juice!


ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
oyun zaten patladı, bonzi olduğum için özel mesaj trafiğinde silmek zorunda kaldığım mesajlar oldu ama zaten kimin kim olduğu açıklanmış.

bunlar rollerdi;


1Sen LeChuck’sın, Murray ve Marquis de Singe de geri kalan tayfanı oluşturuyor. Monkey juice sayesinde pek çok kişiyi maymuna dönüştürebilme gücünü nihayet elde etmişken geminiz, peşine takılan Guybrush Threepwod ve tayfası tarafından mercan resiflerine kadar sürüldü ve paramparça oldu. Herkes gibi sen ve ekibin de gözlerinizi kumsalda maymun olarak açtınız ve bu fırsatı değerlendirmeye karar verdiniz.
Rolün Mafia Godfather, geceleri her hangi biri seni incelerse masum gözükeceksin. Gündüz linç oyu verebilirsin. Ayrıca geeleri ekip olarak seçtiğiniz birisini öldürebiliyorsunuz.

2Sen Murray’sin, Marquis de Singe ile birlikte LeChuck’ın tayfasını oluşturuyorsun. Monkey juice sayesinde pek çok kişiyi maymuna dönüştürebilme gücünü nihayet elde etmişken geminiz, peşine takılan Guybrush Threepwod ve tayfası tarafından mercan resiflerine kadar sürüldü ve paramparça oldu. Herkes gibi sen ve ekibin de gözlerinizi kumsalda maymun olarak açtınız ve bu fırsatı değerlendirmeye karar verdiniz.
Rolün Mafia Roleblocker, geceleri her hangi birinin rolünü kullanmasını engelleyebilirsin. Gündüz linç oyu verebilirsin. Ayrıca geceleri ekip olarak seçtiğiniz birisini öldürebiliyorsunuz.

3Sen Marquis de Singe’sin, Murray ile birlikte LeChuck’ın tayfasını oluşturuyorsun. Monkey juice sayesinde pek çok kişiyi maymuna dönüştürebilme gücünü nihayet elde etmişken geminiz, peşine takılan Guybrush Threepwod ve tayfası tarafından mercan resiflerine kadar sürüldü ve paramparça oldu. Herkes gibi sen ve ekibin de gözlerinizi kumsalda maymun olarak açtınız ve bu fırsatı değerlendirmeye karar verdiniz.
Rolün Watcher, icat ettiğin dürbün sayesinde geceleri her hangi birini inceleyebiliyorsun ancak dürbünü sadece 2 sefer kullanabilirsin zira pilleri bitmek üzere. Gündüz linç oyu verebilirsin. Ayrıca geceleri ekip olarak seçtiğiniz birisini öldürebiliyorsunuz. Özel rolünü kullanmamaya karar verirsen bu yönde mesaj atmalısın.

4Sen Guybrush Threepwood’sun. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Detective, gündüz linç oyu verebilmenin dışında geceleri dilediğin bir kişiyi inceleyebilirsin ancak bu özelliğini 2 sefer kullanabilirsin. Özel rolünü kullanmamaya karar verirsen bu yönde mesaj atmalısın.


5Sen Elaine Marley’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Doctor, gündüz linç oyu verebilmenin dışında geceleri dilediğin bir kişiyi koruyabilirsin ancak bu özelliğini 2 sefer kullanabilirsin. Özel rolünü kullanmamaya karar verirsen bu yönde mesaj atmalısın.

6Sen Voodoo Lady’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Watcher, gündüz linç oyu verebilmenin dışında geceleri dilediğin bir kişiyi inceleyebilirsin ancak bu özelliğini 2 sefer kullanabilirsin. Özel rolünü kullanmamaya karar verirsen bu yönde mesaj atmalısın.

7Sen Morgan LeFlay’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Vigilante, gündüz linç oyu verebilmenin dışında geceleri dilediğin bir kişiyi öldürebilirsin ancak bu özelliğini sadece 1 sefer kullanabilirsin. Özel rolünü kullanmamaya karar verirsen bu yönde mesaj atmalısın.

8Sen Stan’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Guard, gündüz linç oyu verebilmenin dışında geceleri dilediğin bir kişiyi koruyabilirsin ancak koruduğun kişi hedef alınırsa onun yerine sen ölürsün.

9Sen Reginald Van Winslow’sun. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.


10Sen Wally B. Feed’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.

11Sen Frank’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.

12Sen Fred’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.

13Sen Fin’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.

14Sen Ignatius Cheese’sin. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.

15Sen Herman Toothrot’sın. Guybrush Threepwood’un tayfasındansın. LeChuck’ın gemisini takip ederken geminiz onların çarptığı mercan resiflerinde hasar gördü ve paramparça oldu. Suya karışan Monkey Juice seni de etkiledi ve gözlerini kumsaldaki diğer herkes gibi maymun olarak açtın.
Rolün Crew, gündüz linç oyu verebilirsin.



bunlar da mafia grububun gece konuşmaları;
http://www.quicktopic.com/44/H/mDheab76Q7X
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...