Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Monkey Island - Monkey Juice!


ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

http://paginas.fe.up.pt/~gei98012/monkeyisland3.gif

LeChuck en sonunda aradığı güce kavuşmuştu; Monkey Juice! Bu iksir sayesinde yedi denizlerde yılmadan dolaşacak, karşısına çıkan herkesi maymuna dönüştürebilecekti. Ne var ki Guybrush ve tayfası bir kez daha LeChuck'ın planlarını bozmak için harekete geçmişti. Günler süren amansız takip sonuç vermeye başlamıştı. LeChuck'ın galleonu Guybrush'ın küçük ve hafif teknesine yenik düşmeye başlamıştı. Granit kadar sağlam ve jilet kadar keskin mercan resiflerine doğru sürülmekte olan LeChuck akıbetinin henüz farkında değildi, ne yazık ki Guybrush da öyle.

Fırtınanın da etkisiyle iki gemi de mercan resiflerine çarpmış ve paramparça olmuştu. Pek çok kişi kıyıya kadar yüzmeyi başarmıştı.


Yeniler için genel bilgiler:
http://www.sitesled.com/members/mikeburnfire/mafiascum04.swf

Kurallar: (Azmodai ve tunca'dan alıntı)
Azmodai said:
Kurallardan onceki en buyuk kural OYUN DISI SOHBET YASAKTIR. OYUNDA YER ALMAYAN KIMSE BU TOPICTE POST ATAMAZ. ATANIN MESAJINI SILER, BOLUMDEN BANLATIRIM, BU ILK VE SON UYARIMDIR. Oyun bittikten sonra sohbete acarim topigi, o ara tartisirsiniz. ama bitmeden oyun disi sohbet yok. Oyuncular da mumkun oldugunca oyunu konussun lutfen. Kisisel muhabbetlere girip hal hatir, odev modev sormayin yani.


KURALLAR
1. Forumlar dışında oyuncular arası iletişim YASAKTIR. Lütfen oyunu mahfetmeyin, burada vakit ayırıyoruz, bir çok kişinin zamanı söz konusu.

2. "Mafya" ve "Ozel roller" bana paticik icinden ozel mesajla ulasmak zorundadir... msn veya mail kabul etmiyorum, sadece paticik içi öm kabul ediyorum ve aranızdan bir kişiyi seçip onu sözcü yapacaksınız ve o bildirecek bana seçtiğiniz kurbanı.

3. Oylar açık olmak ZORUNDADIR ve BOLD ve basinda ## karekterlerle yazilmak zorundadir. örnek: ##LİNÇ: AZMODAI. Aynı şekilde oy geri çekmek için ##OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatını kullanmak zorundasınız. Bold ve ## si olmayan oyları saymayacağım.

4. Oyun kesinlikle ben bitti diyene kadar bitmeyecektir... durumda eşitlik olsa bile. Oyun bir şekilde sonuçlanacaktır, herkes kaybedecek olsa bile.

5. Aktif olabildiğiniz kadar olun. Post sayısı gibi belirlemeler yok ama varlık gösterin ve oyunuzu verin... oyuna karsi ilginiz azaldiysa bastan soyleyin yerinize adam bulayim. Ama belirteyim bu sekilde (gecerli bahanesi olmadan) ayrilan olursa bidahaki mafya oyunlarinda kesinlikle yer vermeyecegim.

6. SABIRLI OLUN. Oyun günler sürebilir... bu normaldir. 2 Günde bitmeyecek bu oyun smiling smiley

7. Mod olarak istediğim zaman duran bir oyunu canlandırma açısından deadline koyabilirim. Bu deadline 8 saatten az olmayacaktır.

8. Bu bir oyundur, oyun olarak kalsın. Kişisele dökmeyin.

9. İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, kimliklerinizi açıklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açıktır.

10. Oyun ici RP veya karekter rolu yapmak zorunda degilsiniz. Hatta yapmayin da, tema sadece tad olsun diye yazilan bisi. Beni kesinlikle katmayın işe... Mesela 'azmonun kankasıdır dom, kesin mafya yapmıştır' türü şeyler söylemek yasak, rolleri tamamen random cekilisle dagitacagim malum.

12. Edit yasaktır. Düzeltmeleri yeni postlarda yapınız.

OYUN İÇİN ÖZEL KURALLAR
1. Gece rolu olanlar bana forum ici ozel mesaj ile ulasmak zorundadir.

2. Roller ve sayilar belli degil. Bir tek mafyalar birbirini taniyacak.

3. Rolleriniz size ozel mesaj ile ulastirilacaktir. Karekterinizi soyleyip, varsa da ozel gucunuzu veya 'rolunuzu' de belirtecem. Oyun ici bu karekterin rpsini yapmak falan zorunda degilsiniz, ama taktiginiz ve stratejiniz TAMAMEN size kalmis bisi.

4. Eger oylama sonunda oylar esitse kimse olmez. Dusuk oylu biri olsa bile o da asilmaz. Yani oylar 4-4-2 seklinde bolunduyse kimse asilmaz o gun.


tunca said:

Metagame kesinlikle yasak. Metagame'den kastım, belli bir role mensup olduğunu kanıtlamak için benden gelen özel mesajı ifşa etmek veya oyun kuralları dışında oyuncularla oyunla ilgili iletişim kurmak gibi şeyler.

İnaktifliğe de pek tolerans göstermeyeceğim. Önce uyarı sonrasında oyuncu değişimi uygulayacağım oyunla hiç ilgilenmeyenlere.

Gerisi bildiğiniz mafya kuralları, gece konuşmak yok, linç oyları bold, yeni bir oy vermeden önceki oyu geri çekmek, mesajlar da kesinlikle imla hatası için bile olsa edit kullanmamak.


Birazdan rolleri dağıtıp, teyitleri yapıcam mesaj atmayın lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...