Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte kalite patlaması


kermit

Öne çıkan mesajlar

Pati'de geçirdiğim süre boyunca bilerek ve isteyerek birilerine sataşıp dalga geçtiğimi ya da trollediğimi hatırlamıyorum. Bi ara çılgınlık haline gelmişti bu olay. Sinirli ergen modundan yeni çıktığım döneme denk geldiği için laf dalaşı ederim mederim diye foruma yazmayı bile bırakmıştım bi süre. Ciddi konu açanla dalga geçilir, söylenenlere alındığında da "sosyal hayatın yok, 24 saat patide takılma, get a life" denilir oldu. Tüm bunlar aynı zamanda üyeliğin açılmasına denk geldiği için bebelere de malzeme çıktı dolayısıyla. Bana kalırsa büyük bi hataydı bu furya ama olan oldu bi kere.
Üyeliğin kapanması konusuna gelince; ben de kapanmasından yanayım. Ama arada bi düzgün insanların foruma getirmek istedikleri düzgün arkadaşları, yakınları, vs. oluyo. O yüzden davetiye sistemi gibi bi şey yapılabilir. Fake troller için de, davet edilen üyenin alacağı cezalardan ona davetiyeyi verenin de belli oranda sorumlu olması gibi bi önlem alınabilir.
Gidişat çok kötü, patiyi pati yapan insanlar birer birer bırakıyo. Hayır işin kötüsü, bu ayrılıklar, buna sebebiyet veren rezillerin kıs kıs gülmesine neden oluyodur muhtemelen.
Kendimi ait hissettiğim tek forum burası lan :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi de troll deyip durmayın
trollün bi adabı vardır, biraz subtle olur, önce bi yöne sürersin fake atarsın falan, direk troll olduğu anlaşılmaz konuya hakim biri bakmadığı sürece

forumda milletin birbirine msn den haber verip threadlere saldırmasına trollük demeyin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak ben kermitin üye alımı kapanmalıydı dediği zamanda üye oldum. Tam 5 sene oldu dün ben bu foruma üye olalı. 2005 yazındaki paticik şimdi yok tabii ki. Yeni gelenlerden bazıları buranın default seviyesini kaldıramıyor ve eski toprakların gitmesine sebep oluyor.

E ben yani, en çok kermitle dalaştım şu forumda. Ama içim acıdı şunu görünce, gittiğini öğrenince. Patinin bir rengi ya. Bne wotları yazıyo, tldr diyosunuz mesela ama eminim ki gitse patiden büyük bir parça eksilecek, sadece karakter sayısı olarak diil, sitenin karakterinden gidecek. Pati materyali olmayan adamlar patiye geliyorlar, esas adamların gitmesine sebep oluyorlar ve patiyideğiştiriyorlar. Eski üyeler de haklı olarak bundna rahatsız oluyor. Olay bu bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu forumda ciddiyetini de trollünü de çok sevdiğim, beni ve kuzenimi masadan düşürebilen az adamlardan biriydi Kermit. Ece ile tanışıklığımız 2-3 ay öncesine dayanır en fazla ama onun da nasıl bi kişiliğe sahip olduğunu, ne kadar iyi biri olduğunu anlamak zor olmadı.


İkisini de severim, ikisiyle de bu platform üzerinde olmasa bile bi şekilde muhabbet ederim elbette. Diğer insanlar da böyle. Ama insanı kızdıran, gayet sığ, düz insanların bu iki insanı rahatsız edip, buradan uzaklaştırmaları.


Herneyse, hoşçakalın diyim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olayı öğrendim şimdi de insanlarda had ve sınır kalmamış gerçekten.

2 kuruşluk aklıyla komik olduklarını zannediyolar. ulan insanda hiç mi ahlak olmaz anlamıyorum ben. hiç mi akıl olmaz? yuva çocukları yapar ya hani komik olmak, ortamda popüler olmak için acımasızca saçma sapan aptal saptal şeyler yaparlar. onun gibi birşey işte. yazık annelerine babalarına böyle kalitesiz çocuklar yetiştirmek çok acı.

eski-yeni meselesi de değil bu bence, eski üyeler de eskiliklerine güvenerek son derece rahat davranıyolar ve bu çoğu zaman rahatlıktan çıkıyor.

sonuç olarak ÇOK ayıp olmuş.
kermit böyle kalitesiz insanların kalitesiz saçmalıklarını sallama. sen bu forumun en önemli renklerinden birisin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda öğrendim olayı, harbi ayıp yapılan abicim ben görmemiştim o yazılan yorumları 4chande. Ya bunu yazabilen insanların cidden ne sosyal hayatı var ne de onunla ilgilen bir ailesi başka bir açıklaması olamaz bunun. Adamın biriyle çıkması bu kadar mı battı sizlere "FORUMDAN BIRNIN BULMUS REORERÖEROEÖ" yapıcağınıza elinizi bırakında sizde bir tane edinin boş işlerle uğraşacak zamanınız kalmıyor pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir üye gider
draması yapılır
yeni üye alımı kapansın, davetiye gelsin rerore
seviye gitti, nerede eski pati, turuncu değil buralar

hiç bir esprisi olmayan, başka bir platformda sırf hakaret etmek için atılan postlar yüzünden atar yapcaksanız bir zahmet gitmeyin

hala tanım yapıyorsunuz yok şöle adiler yok üyeler böyle yok herkes trol
ya adam hiç bir kontrolü olmayan ortamda saydırmış işte ne bekliyorsun, aynı adam geliyor burada bir gün dayanamıycak banlanacak
başka adam banlanan adamı taklit edecek, bir başkası kaşarlaşmış eski üyeyi, eski üye yeni gelin olmuş trolü, sonra gelip burada seviye diye mesaj yazcaz
hakkaten beğenmeyen gitsin yani ne gerek varda yazdıysam bunu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen butthurt olan bi iki eleman ortalığı velveleye vermiş. o sözleri paticik ortamında söyleseler bu kadar prim verilmezdi, hatta alay konusu olurlardı ama 4chande olunca ciddiye alınmış alınganlık yapılmış.

ha ben de o topiği buraya açtığım için pişman oldum tabii, ama o konu /int'te ilk sayfadan düşmüyordu ki zaten görülecekti diye düşünüyorum. kötü olmuş kermitin kararı, ne biliyim şu forumda üye say deseler benim de aklıma ilk gelenlerden biriydi ne yalan söyliyim. her neyse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay tamamen yenı gelen seyı degıl nesil olarak bozulmak

bilemiyorum ama hani baya eskilerden biriyim.

cocuk yaşta ultima sayesınde girdim buraya , abuk subuk bissürü şey yazdım . Ama hani büyükler vardı , hatanı gösteriyorlardı olunca . Bizde öğreniyorduk. efendiliği hiç bozmadan oluyordu tabi bütün bunlar.

Zaten artık son 3 - 4 senedir çok az yazıyorum. Çoğu kişi zaten beni tanımıyordur. Herkes zıvanadan cıkmış durumda... Bu da genel olarak nesilin problemi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğin küfür edicektim ama uplamış olurum diye boşverdim. Küçükken dışarı çıkıp oyun oynamamış, tüm zamanını bilgisayar başında geçirmiş dolayısıyla gelişememiş/büyüyememiş insanlar işte.. Sorsanız dünyayı kurtarırlar, en gral adamlar onlardır. Gel gör ki işte klavyenin arkasına saklanıp kendilerini tatmin ederler anca.. Hayır bide başlığı gördüm enem ne güzelmiş dedim. Okumadım hiç bişiyi saf salak aa bak ne güzel dedim adama :S utandım çok yemin ederim ki insanlık hali aslında. Siz oraya onları yazarken nasıl bi düşünceyle yazıyorsunuz çok merak ediyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kerim said:

yahu topigini acip konuyu alevlendiren sensin, hala burda 4chan falan konusuyosun
senin benle sorunun ne anlamadım yani habire saçma sapan bi şekilde benim suçlu olduğumu iddia ediyorsun, başka şeyler mi yatıyor altında?


tek suclu sen degilsin, ama en buyuk suclular sen ve threadin linkini veren diger kisi iste bilmiyorum. ne gerek vardi yani onu anlamiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...