Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara


Zinxen

Öne çıkan mesajlar

oyunu steam den aldım cd key verdi. download edip kurdum. account a tıklayıp sitesine bağlandığımda 2-3 kere denememe rağmen olamadım register .
sonra olan oldu . siteye girmeye calistigimda cyberpolis.cn/we-are-chinese-hackers-attack-to-you gibi bir adrese yönlendi . sonra zaten hiçbir şekilde şifre vs kabul etmedi . sitesine baktım . bayağı vatandaş varmış bunu gören. gerçi rift ekibinden biri bizim ekibin yaptığı bişey o korkacak birşey yok dedi ama ben oyuna giremediğim ve tırstığım için bankadan iptal ettirdim netten yapılan ödemeleri . kaldık yine wow la başbaşa.
muhtemelen beceremedim mevzuyu ama böyle bir durum oldu . kısmet değilmiş .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben siteye girerken boyle birsey olmuyor. Bence normal birsey de degil , bana bilgisayarinda virus/trojan benzeri bisey var gibi geldi. Yerinde olsam

1. Virus taramasi yapardim (guncellenmis bir antivirus programi ile ya da windows'un orijinal ise ve antivirus yazilimin yoksa microsoft security essentials ile)

2. Internet Explorer kullanmazdim. Kullaniyorsam da ActiveX denen seyi options'dan kaldirirdim (yeni IE versiyonlarinda sanirim kapali zaten). ActiveX, web sitesine konulan native kodu yerel bilgisayarinizda calismasina izin veren teknoloji, herhangi bir guvenlik denetimi yok, harddiske format bile atilabilir, neyse ki Vista ve Windows7 bu tur her istekte UAC acik oldugu surece uyari mesaji gosterip admin rights istiyor. Bu isteklere bakmadan evet diyip duruyosaniz bilgisayariniz buyuk ihtimalle hacklenmistir zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi acilen bir nerf, buff patchi gelmesi lazım. PvP'ye giresim kalmadı. PvE de olmasa bırakacaz valla. Millet forumlarda ağlıyor bıkkınlık geldi ölmekten diye. Gerçi daha 1.0.2'deyiz. Ben bir ay daha oynarım bu haliyle kalırsa çeker giderim arkadaş.

Daily Questler olmasa PvP'ye girmem sanırım hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizz bile elinin altındaki classlar ve abitiler belli hatta PvP icin tek sayılabilecek gear set yapıp balance ı onun uzerine kurup hala zaman zaman dengeyi saglayabilmis degil, yeni bir firmanın bu tarz snırsız class combinasyonu olan bir oyunda balance saglayabilecegini dusunmuyorum acıkcası oyle bir beklentimde yok, bufflar nerfler her zaman olacak ama her zaman birileri OP olur bu tarz oyunlarda o yuzden bunlara cok takılmamak lazım ve kendi OP zamanında keyif almaya calısmak lazım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Zaten batırdılar. Oyuncu kitlesi çok kıt o da sadık olan eski oyuncular diyebilirim. Para verdiğim expansion free oldu tabi trion bu ne bekliyorsun diyebilirsiniz. Güzel oyun eski günlerini hala iple çekerim. Vanilla muhabbeti forumda da dönmüyor değil ama öyle bir durum mümkün olacak gibi gözükmüyor. Scott amca oyunu yapıp içip sıçıp dolaşıyor dünya s.k.nde değil. Reddit'e bakıyorsun hüsran foruma bakıyorsun daha hüsran. Raidler eski tadı vermiyor LFR desen haftada bir bozuluyor. Melee combatta elinde range weapon kalıyor bug ama çözen yok. Class Balance desen tek yiyorsun bazen ben şaşırmıyorum artık. Fragment diye bir şey getirmişler yani oyuna hayatını adaman lazım böyle hani çalışıp günde 3-5 saat harcayan adam için Rift bence bitmiş. Adamlar Instant adventure olayına aşık olmuş bu dev kadrosu bunların. Ne bok varsa anlamıyorum yani. Gidin 20 man raid yapın da guildler adam toplasın eskisi gibi. O da yok yani uzun lafın kısası oyun bitişlere oynuyor yakında trion da fişini çekebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
2011 de ilk çıktığı ve o heyecanla oynadığım 3 sene aklıma geldi güzel günlerdi ya. Keşke vanilla server çıkarsalar Wow da yaptıkları gibi korsan olsa bile oynanırdı çok iyiydi o zamanlar. Foruma bakınıyorum üzücü ya gerçekten 4 sene emek vermiştim bu oyunda ara sıra giriyordum 4-5 ay oldu girmeyeli acaba hala oynayan türk kaldı mı onu da merak ediyorum şahsen. Bir şeyler ekleyip duruyorlar ama hani yok 20 man raid vs gidince herkez bıraktı. 10 man'e ağırlık verdi herifler o da tutmaz yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...