Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO..!


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

nyJwx0c.png

soldakini de pasta dilimi gibi çıkartsan muhtemelen onlar da dümdüz kesik bi şekilde çıkar. basınçla çatlayıp kaymış tam oturmuyor soldaki de.

yukarıdan tam eksik parçanın olduğu yere bir kaya falan düştüyse parçayı fırlatmıştır. zaten etrafında orayı dolduracak parçalar var.

bi de ölçek falan da yok belki parmak kadar bişey

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi aylar suren toz firtinalarinin (solar vs calismayacak), dunyadakinin 32 kati radrasyonun (bazen spike yapiyor birde bu 1000x), topragi cernobil tier toksik olan, acik sekilde kafana micro-meteor dusebilen bir ortamda yuzeyde yasanmaz normal, kim giderse gitsin baya bocek gibi yeraltinda tunelde vs yasayacak nesiller boyu ?

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hani bisi cikacagindan degil buyuk ihtimal ama basliyor az sonra, belki 1-2 resim neyin gosterirler blur olmayan:

 

On 10.05.2022 at 23:59, Norak dedi ki:

haftaya kongrede bunla ilgili oturum var:

https://www.politico.com/news/2022/05/10/congress-holding-ufo-hearing-00031367

Testifying before the panel will be Ronald Moultrie, the Pentagon’s top intelligence official, and Scott Bray, the deputy director of naval intelligence.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

tl;dr mi kaldı olm level up sdf.

chatgpt: summarize this into 600 characters as if it is from you, and make it eli5

Alıntı

I used to work as a scientist studying Exo-Biospheric-Organisms (EBO) and discovered some interesting things about their genetics. Their genetic material is made up of DNA, just like humans, which was surprising since we expected beings from another biosphere to have completely different genetics. This suggests that our biospheres share a common ancestry. EBOs have a smaller and more condensed genome compared to humans, with a lot of repeated sequences in between genes. Their genome consists of 16 circular chromosomes. The EBO genome can interact with human genes, meaning a human gene can be inserted into an EBO cell and be translated into protein, and vice versa. However, there are some differences in post-translational modifications that affect the functionality of the protein. The study of EBOs has led to some disconcerting perspectives about our place in the universe. I believe that everyone has the right to know the truth, even though it may cause societal upheaval. I am sharing this information anonymously to protect myself and my family.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 sene önce okudum hatalar olabilir diyip hayvan gibi detaylı bilimsel açıklamalar dökmüş.

direkt mekan verip inanmıyorsanız google'layın demiş.

yazdıktan sonra hesabı silmiş (nice touch)

hepsini geçtim, 2000'lerden 2010'ların ortalarına kadar gerçekleşmiş ama nedense böylesine detaylı ve yaratıcı bu hikaye generative ai patlaması yaşandıktan sonra geliyor. seems legit.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o admin nasıl bir reddit adminiymiş de adamın yazdıklarının tehlikeli olduğuna karar verip hesabını bi kaç saat içerisinde siliyor olm.

 

neyse ben uzaylıların olma olasılığının olmama olasılıklarından kat be kat fazla olduğunu ve aynı zamanda canlılığın panspermia ile yayıldığını düşünen biriyim.

ama bu uzaylı düştü amerikanlar olarak capture'ladık inceledik hikayeleri saçmalığın daniskası. her amerikan hikayesinde olduğu gibi odak noktasının hep amerika olması dışında(uzaylıların zimbabwe'ye düşmemeleri ve sosyal medyanın anında telefon fotolarıyla dolmaması mesela), asıl mantıksız olan şu: sistemler arası gezebilecek seviyede gelişmiş bir canlı türü, o aracı gizlice izlediği bir gezegende düşürmez, öyle bir olasılık yok lan. öyle bir olasılık varsa, öyle bir olasılığın olmadığı başka bir yönem kullanır.

yine bir başka amerikan hikayesinde, federallerin bi arabayı takip ederken fark edilmeleri gibi insanoğlu seviyesinde aptalca bir durum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda hep amerika odakli degil. Mesela Brezilya 96 encounterina deginilmis topikte benzerlikler var diyorlar (deri yoluyla sindirim ve bosaltima olayi benzerlik gosteriyor diyorlar olen askerle ilgili)

hep amerikadaymis oluyor hissi daha cok bu islere kafa yoran adamlarin arastirmasi ve bir nebze daha zor ortbas edilmesiyle alakali. Amazona dusen ufoyi ortbas etmek ve nispeten daha az sey bilen yerel halki gecistirmek Arizona ya dusenden bir tik daha kolay. Veya rusya da cin de olan bir olayi. 

ha elbette ucuk kacik seyler ellle tutulur birsey yok da bilenler icin heryerde benzer olaylar olabiliyor.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

1,5 saate kostebekler Kongre'de konusacak:

CONGRESSIONAL HEARING WITNESSES:

Ryan Graves, Executive Director, Americans for Safe Aerospace
Rt. Commander David Fravor, Former Commanding Officer, Black Aces Squadron, U.S. Navy
David Grusch, Former National Reconnaissance Officer Representative, Unidentified Anomalous Phenomena Task Force, Department of Defense.

N'oluyor ozet:

The Civil branch of the American government has been given evidence by David Grusch that the Military Branch has hidden tech/resources.
The civil branch believes this evidence is correct, and has decided to hold the hearing to formally force the military branch to give up the goods. 

bonus, official "ne idugu belirsiz araclar pilotlarimizi rahatsiz ediyor" aciklamasi:
https://www.youtube.com/watch?v=geTzEh7slIo

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...