Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş


copry

Öne çıkan mesajlar

emek said:

batan kısmı kökten yaktırmalı tedaviyi ben de düşünüyorum ama sonra o tırnak şekilsiz mi kalıyor acaba

kökten yaktırmalı nasıl oluyor?
tırnağın komple çekilmesinden bahsediyosan, yeni çıkan daha kalın ve rengi koyu oluyor sanırım.

Dragonfire said:

ya benim bir şeyim yok gibiydi. şekilsiz kestiğimden ucu sivri kalıyordu. o düzelsin diye kesmedim bir müddet sadece hafif törpü falan. şimdi beter oldu. tırnakların altında et şişti resmen ve tırnak kesiyor orayı. dokunmak mümkün değil.

benim de böyleydi, altına pamuk koyuyodum. pamuk koymak için biraz uzun bıraktığımdan zamanla çorap sıktığı için mahvetti bi süre sonra. bi de her yere dan dun vurdum, davul gibi şişti.
başlarda sağ ayak baş parmağının sol tarafı böyleydi sadece, sonra aynı parmağın sağ tarafı da oldu. şimdi 2 tarafta da var. 2 tarafta da olduğu için çektirmeyi düşünüyorum şimdi.

bu arada yeni konu açıp mesajları taşıyabiliriz aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşlemin adını tam bilmiyorum tırnak yatağı revizyonu mu yanlış olmasın. Batık tırnağı şerit halinde alıyolar sonra sadece o kısmın kökünü tahrip ediyolar ordan bir daha tırnak çıkmıyor. Altında kalmış iltihaplı ete de bişeyler yapılıyor yatağı bi şekilde düzeltiliyor filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
benim de sorum var, mayıs ayında implant yapılmıştı 2 tane. 2 gün önce de gittim silindir gibi bir şeyler taktı üstüne haftaya ölçü alacakmış. ama bu silindirlerden bir tanesi hafif içe doğru gibi geliyor sanki biraz fazla içerde gibi, bir de bunun üstüne diş gelecek bir yanlışlık mı var bunda bilemedim :S doktor çok iyi kaynamış falan dedi ama 2 gündür tedirginim :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trapt said:

Arkadaşım Invisalign uygulaması düşünüyor ama fiyatlar çok uçuk. Yok mu bir çaresi ?


Invisalign şeffaf plaklarla yapılan ortodontik tedaviye olanak veren sistemlerden sadece biri, yani bir marka. selpak-kağıt mendil gibi.
Invisalign markasının hekime ücreti 10k civarı şu an (tedavi edilecek hastada kaç şeffaf plak kullanılacağına göre fiyat değişiyor aslında ve tam emin olmamak ile birlikte 12 plak üstü mü ne bu fiyata geliyor) Kısacası hekimin verdiği 8k üzeri fiyat büyük ihtimalle farklı bir marka içindir. şehri bilmiyorum ama fiyat çok iyi. korkutucu derecede iyi hatta :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...