Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online


Zinxen

Öne çıkan mesajlar

Eskiden grind istiyordu. Günlerce, haftalarca, aylarca... Grind sevmiyorsan halen böylemi bunu araştırıp dene.
Bir de eu versiyonu çok kötüydü. Us daha iyiydi. Zaten us yi sormuşsun, bu yüzden us versiyonunu araştır. Eu ile ilgili yazılar okursan yanlış izlenim oluşur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
skyforge'tan sonra boşta kaldığımdan mmo aramalarındaydım. birde bunu bir ara satın aldığımı hatırladım. bir hafta oynayıp bırakmıştım, neden bıraktığımı bile hatırlamıyorum. neyse ki rusçudan almıştım keyi lel. hesap da veteran account olmuş. yeni class gunner'ı denedim beğendim baya, o yüzden bir şans daha vermeye karar verdim bakalım.

reddit'te baya araştırdım. gameforge baya leşmiş ama NA'ya oyuncu akışı başlayınca NA seviyesinde iyileştirilmiş çoğu şey. oyunun yönetimi bakımından EU ile NA arasında bir fark kalmamış artık. archeage gibi P2W'lik bir durumu yok. zaten oyuncu yeteneğine bağlı oyun. kısacası bu oyun bence pingle oynanmaz, özellikle PvP baya yalan oluyormuş.

mmo arayan varsa beleş gift pack kodu dağıtıyorlar 31 temmuza kadar. mount falan var, leveling sırasında kolaylık olur.

http://en.tera.gameforge.com/news/detail/your-gift-code-2

güzel optimizasyon ve quality of life tweak guideları var, bunlara bakmadan başlamayın.

https://www.reddit.com/r/TeraOnline/wiki/gameandfpstweaks
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=438565397&insideModal=1

nick: Rayet

Killian PvP serverında açtım en dolu server buymuş çünkü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki botlar illahlah dedirtiyordu ben oynarken.. Devlere videolar çekip supportdan yazdığımda beni supportdan banlamışlardı 1 ay mı ne.
Sonra forumlara attım videoyu, supporta yazdığım mesajlardan bir tanesi vs. diye... Bu seferde forumlardan ifşa ediyorum diye 3 ay ban yedim.

Us de oynama imkanı olan varsa, onda oynamasını tavsiye ederim.

Oyuna gelince bildiğin farm oyunuydu ben oynarken. 3243456t457y546 kere aynı yeri dönüyordun. Değiştimi bilemeyeceğim, epey oldu ben oynadığımda (en son gm ler son levela edit yapıyor eventi okumuştum :D)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ JP DUB MÜKEMMEL

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w6Xl8jtaLG4NDTlO-l4wYsORNcYCjQATW6w0abcJd9g/

miyuki sawashiro falan var ohş. oyunun ruhsuz havası kayboldu resmen. cutsceneler falan über kötüydü zaten

racial jp voicepack: http://forum.teratoday.com/topic/960-jp-based-jp-pc-voices/

npc jp voicepack: http://onigiritomorrow.blogspot.com/2014/12/tera-online-jp-npc-speech-voice-npc.html

cutscene jp voicepack: http://onigiritomorrow.blogspot.com/2014/12/tera-online-jp-cinematic-voices.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam olağanüstü profesyonel bir optimizasyon + quality of life tweak rehberi hazırlamış. üsteki iki link özet gibi birşey olarak kalıyor bunun yanında. bence buna da fps sıkıntısı yaşamasanız dahi bakın, ben baştan sona uyguladım fps çoştu yani, font baya adama döndü. 4.adıma özellikle bakın. UE3 için özel .ini file yüklemiş, hiç birşeyi değiştirmeden direk kullanırsanız bile baya performans boost alırsınız, ben guide'da belirttiği bazı ayarları yükselttim.

http://forum.teratoday.com/topic/785-easy-fix-it-guide-to-99-of-techy-gaming-problems/

@bingildak
levelingi hızlandırmışlar. ilk tutorial adasının questline'ı üçte birine falan düşmüş sanırım. baya da kastırıcıydı, tutorialda öldüğümü falan hatırlıyorum. ama oyunun questingi patates yani, cutscene giren questler dışında okumadan bas geç yapıyorum. ancak gameplayi keyifli hani classları deneyip saran classla oynamak en mantıklısı. gunner ile nişan alıyorum bazen miss atıyorum nişanı tutturamadığım için falan zevkli. skyforge'un aksine gibi crosshairi mob üstünde tutmadan da attack yapılabilindiği için sıka sıka gidiyorum dsdfgh. birde npc vs npc combatlar olur, tab target mmolarda yanından geçer gidersin burada geçeyim derken sopa yiyorum, noluyoruz lan oluyorum bir anda lel. işte gerçek arpg stil combatı + open world olması + eye candy grafik oyunun esprisi. jp voicepackleri baya hoşuma gitti ama anime izleyen varsa yüklesin yani kesinlikle. endgame hakkında bir yorum yapamam şimdilik. şurada bir guide buldum baya uzunca bugün bakarım bi ara artık.

http://tera.enmasse.com/news/posts/what-to-do-after-level-65

eu sitesi öyle malesef. gerçi ben daha hiç bir eu publisher'ın websitesini salladığını görmedim. ama updateler falan aynı anda geliyor, oyun içi mekanikler aynı, üstüne eventler oluyor falan önemli olan kısımları bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun levelingi baya kolaylaşmış ya. daha mobların skillerini bile göremeden herşeye tek atıyorum abi gunnerla. ilk instance falan da çok kolaydı. o BAM büyük mobları da kolaylaşmış, sololaştırılmış hep. ilk BAM basiliski kesmek için party kurmak zorunda kaldığımı hatırlıyorum. wow kafası content obsolete etme yolunu seçmişler işte, gelin hemen endgame'e diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

veteran account perklerini almak isteyen olursa şu siteyi tavsiye ederim.

http://www.w8games.com/TERA(EU)/EU-Standard-Edition-CD-Key/153-83-2.html

site legit, ben aldım. standard edition 10.89$, collector's edition USD 18.99$. SE 30 gün, CE 37 gün tera club subs veriyor. tera club subs 1 aylık 12.95€ zaten tek seferlik ama iyi baya. CE'da 2 tane mount birde takı seti var levelingte kullanmaklık.

veteran account'un tek esprisi bank space gerçi, oyuna harcama yapmanıza bile gerek yok yani.

http://en.tera.gameforge.com/support/accounttypes
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok boşluktan sardım buna işte. tek başıma çalışıyorum. aslında baya zevkli aksiyon :P

bu arada Gunduderine nicki elemanın ama başka serverda sanırım pm atamıyorum. her kimse raidde çağırdık neden gelmiyorsunuz diye rage'e giren yabancı elemana kürt müsün dedi ingilizce dsdfg

sağlam makine yoksa denemeyin bile ama optimizasyon leşmiş. arka sayfada yazdım optimizasyon tweaklerini onları uygulayın başladıktan sonra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

levelingi hızlandırdıklarından bi ara bi baktım, story'nin 10 level üstüne çıkmışım. zone'da ünlemleri bitirmeden geçemeyen perfeksiyonist bir kafam var. her instance'a 2-3 kere girince birde sürekli pvp yapınca overleveled oldum tabi. sonra dedim hayatımla ne yapıyorum, sadece storyi yapıp eşitledim levelı :P

archeage'deki questi yarım yap-bitir-geç sistemi ne güzeldi, zoneları hızlıca geçiyorduk. böyle content obsolete'i etmişler, ama iyi yine de leveling faslı hızlıca geçiliyor yani. en azından mekanları gezmek fena olmuyor, grafiklerin gideri var hala. ama aynı mobları 5 kere rehash etmişler olmamış. ha birde H'deki Vanguard Request'teki bonus questleri yapmayın, üstüne hiç bir şeyi lootlamayın. zaman kaybı tamamen. hatta questler bile zaman kaybı para bakımında aslında. pvp'de 10k gold geldi tek bir maçtan, good luck proclayınca. büyük şanstı o aslında normalde 1k geliyordu good luckta ama günde 500-600g yapılıyormuş zaten endgame'de çok rahat
http://www.youtube.com/watch?v=vDW9BhsYU7M

castle siege pvp hayvan gibi eğlendiriyor. daha max olamadım ama, az kaldı endgame konusunda da yazarım bişeyler. 57'yim şu zamana kadar girdiğim instancelar berbat. belki bi 53'te girdiğim fena değildi, umarım endgame farklı olur

birde değinmeden edemeyeceğim bu kadar toxic bir community görmedim bayadır. oyun f2p zaten leş bir kitle var işte ama archeage'ten kötü baya yani. elitist takılan tipler kaynıyor. devam halindeki bir castle siege'e girdim işte, biri maç devam ederken çıkmış. airshipe binip, crystal capledim, kendi takımımdan ana avrat düz girdiler. meğer adamlar maçı bırakmış, ben capleyince maç 2 dk uzamışmış, ne bileyim amk. ha birde elin creepleri var amanın, bazıları seks sembolu haline getirmiş fena. hayır devler de bunu cater ediyor gayet, kostümlerle falan. zaten her iki karakterden biri elin. ama adamların hakkını veriyorum fanbaselerini tanıyorlar. yeni classlardan reaper elin locked, gunner high elf-castanic female locked. brawler da human female locked olacakmış lel

bu da benim at-avrat-silah

http://i.imgur.com/7KdcGDX.jpg
http://i.imgur.com/JDfDsnz.jpg
http://i.imgur.com/hC1oso3.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
https://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/BHS-Elin-saved-Tera

said:
We didn't really pay much attention to feedback from the Japanese market afterwards, but one day, their localization team made a strange request: "Please make a school swimming suit costume for Elins." From the concept art image they provided us, we thought it wouldn't take much effort to make, so we just made it quickly for them. But we didn't expect this to be such a big hit. Although we just made the costume half-heartedly, the profit we made from this costume alone exceeded all the profit we made from all the swimming costumes for all races in Korea.


abi ahah baya güldüm şuna. loli race'i oyunu ayakta tutmuş resmen lel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...