Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online


Zinxen

Öne çıkan mesajlar

bu kadar güzel grafik ile bir dünya yaratıyorsun, bu kadar güzel yenilikçi bir combat mekaniğin var ama abi tüm questler grinding üzerine öah lan 7. levelda sıkıldım questlerden. Sonra gidip skillerime bakayım hangi levelda ne geliyor dedim toplasan 15i geçmez sahip olduğun skiller ki pasiflerde dahil. Talent sistemi gibi bir olanak yok ki ben bulamadım kısaca batırmışlar bence. Yani kısaca ileride oyunculuktan çok item üzerine yoğunlaşacak oyun hatta fazlasıyla çünkü ortada oynayabileceğin fazla skill yok ki bi fazlalık değişiklik yok. Almam terayı oynamam şayet yanlış gördüğüm veya keşfetmediğim birşeyler yok ise. Ha grafikler muhteşem ona diyecek bir şey yok.

SSleri yüklüyorum şuan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynadım biraz

klasik uzak doğu fantastik dünyası uçan adalar ebelemeç oynayan şirin yaratıklar renkli renkli topraklar vs başliosun direkt gidiosun quest aliosun onla konuş ona gidiosun, okumuosun bile çünkü ilgini çekecek bi konu yok. ! ve ? leri takip ediosun kısacası minimapde, sonra 3 quest boyunca aynı yaratık ve türünü kestirio sana bi tanesinde kill count , dier 2 tanesinde de bi item toplaman için gidip kesip gelion gidip kesip geliosun

slayer açtım, combat hani aiming oraya bakıp mouse 1 spamlemekle geçio, age of conan gibi bi sağdan vuram üstten vuram combo yapam yok, zıplayıp kılıcı çekip yardıram da yok, AOC o bakımdaın daha ii di, sadece mousea tıklayınca kılıcını çekio, sonra spamliosun, ha mob ability kullanacağı zaman bi hareket yapio bbağırıo falan ona göre sağa sola çekiliosun damage yemiosun, tek trick o şu an baştaki moblarda.

pvp de tabi fena olmayabilir sağa sola atla kaç zıpla et ama AI ile ynai PVE de çoook da bi olayı yok.

onun dışında UI de herşey var bi mmorpg deo lması gereken fakat oynarken başım ağrıdı açıkcası bilmiom benim grafik kartım da dandik biraz düşük fps ile oynadım o yüzden de olabilir

kısacası yarım saat falan oynadım sıkıldım çıktım. Ha ilerde belki güzelleşiodur questler veya işte instance falan filan eğlencelidir de ona sabredemedim hehe yani bi tane daha böle quest al git quest yap adamla konuş accept de reward seç falan oyununa katlanamıcağımı anladım.

zaten hikaye desen hiç çekmio, bodoslama böle AA ADA VAR HADİ GİDİORUZ, ordan böle ANIME karakter developementı girio senle beraber uçan adamlar, herkes bi yorum yapio ki karakteri belli olsun birisi macera sever, dieri treasure avcısı bik bik böle tam bir anime karakter introsu şeklinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ui'ye öncelikle bayıldım. quest tracking çok rahat ve eğlenceli. combat da aynı şekilde yaratıcılığa çok açık olmuş, target sisteminden ziyade aiming olayı var, archer'da mesela aoe skill'leri çok iyiydi. fakat level 6 veya 7 oldum toplasan 3 skill'im vardı. ikisi aoe birisi trap. bir de görevler çok sıktı toplu halde dolaşan mobları kes 10 tane item topla gel. bir de harita uçsuz bucaksız gözükmesine rağmen birçok yere gidemiyorsun, mesela dağlara tırmanamıyor uçurumdan atlayamıyorsun, sevmem böyle şeyleri bırakıcaksın yapmışsan onu ben atlayıp ölücem kardeşim. grafikler iyiydi tabii ki yeşil ortam acayip anime karakterleri, o küçük kız ırkı niye var halen anlamadım pedofili uzakdoğulu tipler yüzünden olabilir mi.

velhasil kelam oyun güzel gözükmesine rağmen gw2 çıkana kadar hiçbir mmo'ya el süremeyeceğim sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

bu kadar güzel grafik ile bir dünya yaratıyorsun, bu kadar güzel yenilikçi bir combat mekaniğin var ama abi tüm questler grinding üzerine öah lan 7. levelda sıkıldım questlerden.


Kore MMO pazarı böyle, her yeni yapımda farklı şeyler beklemek hata abi zaten en başında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...