Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Sigil'de Cinayet


tunca

Öne çıkan mesajlar

ucunbiri ve nameless. ses verin de gece için plan yapalım.

ben şöyle diyorum: ben nameless'ı korurum. ucunbiri de beni korusun. burada ucunbiri açıkta kalıyor ama onu da şu şekilde halledebiliriz.

nameless ucunbirini gozetler. eğer ona saldıran olursa kimliğini biliriz. bu durumda ucunbiri kendini feda etmiş olacak.

ya da namelessı ucunbiri korur. ben de ucunbirini. bu sefer ben açıkta kalıyorum ama çok önemli değil. kimliğini öğrenmiş oluruz en azından birinin.

şayet bize saldıran olmazsa kalan 2 kişi( shadowfury gece action'a girebiliyor mu bilmiyorum, öğreniriz girerse de np) birbirine saldıracaktır.

her türlü biz karlı çıkıyoruz yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artık sadece en dayanıklı harmonium üyeleri hayattaydı. Herkes sağ salim sigil'e dönebilmek için elinden geleni yapıyor, fortuna'nın ölümünün boşuna olmamasını istiyordu. Ateşli tartışmalar sonunda ispanak'ta karar kılınmıştı. Çoğunluğun kendisindne şüphelendiğini farkeden ispanak yalvarmalarıyla acınacak duruma gelmişti. Hayatını kurtarabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor, mümkün olan tüm argümanları sunuyordu. En sonunda diz çöküp salya sümük ağlamaya başladığında daha fazla dayanamayan egoyağmur warhammerıyla ispanak'ın kafasına yönelttiği tek bir güçlü darbeyle etrafı kan, beyin ve kemik parçacıklarıyla doldurdu. Büyüyü yapıp ispanak'ın ruhuyla konuştuklarında herkesin yüzünde tatminkar bir gülümseme oluştu. ispanak son anarchist idi.

özel rolü olanlar bana iletsin, konuşmak yasak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar hayata dönmenin mutluluğuyla işinin başına dönen nameless, güzel bir saklanma yerinden hedefini izliyordu. Hedefinin çadırına girenleri tespit ettikten sonra kampa dönmek için ayağa kalkıp arkasına dönen nameless'ın son duyduğu sözler "LOL RESKİLL" idi.


Gün 6, gündüz.
hayatta olan oyuncu sayısı: 5
shadowfury
ucunbiri
bittus
egoyagmur
sixoms
linç için gerekli oy sayısı: 3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...