Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Sigil'de Cinayet


tunca

Öne çıkan mesajlar

Gün yine bol tartışmalı başlamıştı. 18 kişilik gruptan 9 kişi kalmasıyla artık herkes ölümle burun buruna olduklarının farkındaydı. Bir Dabus olan shadowfury'den bile bir tedirginlik aurası yayılıyordu. Tartışmaları şu ana kadar sessizce uzaktan izleyen dabus bugün tartışmaya biraz ortak olmaya çalıştıysa da pek etkili olamadı. Harmonium üyeleri hedef olarak sonunda egoyagmur'dan şüphelendiğini belirten buyse'yi seçti. Olacakların farkına varan buyse kaçmaya çalıştı, ancak bulundukları bölgenin doğası gereği biraz uzaklaştıktan sonra kendini tekrar grubun ortasında buldu. Yaka paça buyse'yi tutup boğazlayan üyeler, buyse'nin direnişleri sona erer ermez buyse'nin ruhuyla konuşmak için gereken büyüyü yaptılar. Aldıkları cevapla herkes küfür dağarcığındaki içten küfürleri sıralamaya başladı, buyse sıradan bir harmonium üyesiydi.

Gün 4, gece.
Konuşmak yasak, özel rolü olanlar bana iletsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gece olduğunda, fortuna kararını vermişti. Arkadaşlarının kurtulma şansını arttırmak için kendi hayatını feda edecekti. Kalan üyeleri kamp ateşine toplayıp nameless'ın cesedinin getirilmesin istedi. Meraklanan kalabalık cesedi getirdi. Fortuna cesedin yanına gelip iki elini de başının etrafına koydu ve büyülü sözler mırıldanmaya başladı. Fortuna'nın yaşam enerjisi somutlaşıp nameless'ın bedenine akmaya başladı. nameless daha canlı gözükürken fortuna git gide yaşlanıyordu. Fortuna ölüp, nameless tekrar canlanana kadar bu işlem devam etti. Nameless tekrar hayata dönmüştü.
Tüm bunlar olurken smoke bir anda öksürmeye başladı. Öksürükleri git gide şiddetlenirken, görüntüsü de değişmeye başladı. Smoke son nefesiyle içten bir kahkaha atıp gözlerini kapadı. Smoke'un yaşam enerjisi bittiğinde üzerindeki ilüzyon da kalktı. Bir gözü kırmızı, bir gözü yeşil, parmaklarının arasında bir kurbağada olduğu gibi yelpazeler olan, cüppeli bir insana dönüştü. Smoke slaad kökenli bir tiefling ve xaositect idi. Fortuna ise Harmonium reviver idi.

Gün 5, gündüz.

hayatta olan oyuncu sayısı: 7
shadowfury
ucunbiri
bittus
ispanak
nameless
egoyagmur
sixoms
linç için gerekli oy sayısı: 4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ego senin ciddi ciddi recruit edildiğini düşünüyorum.

evet ne kadar fazla özel rol olsa da ben doğruyu söylüyorum. zaten nameless dirildiğini görünce bunu açıklayacaktır da...

ben taktiği zaten. nameless'ı koruyup onun gece birini izlemesini sağlayacağım. ölürsem de en azından kimin ne olduğu belli olacak. ben seni takip etmesini düşünüyorum. artık onu da kararlaştırırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi simdi oyunda hala doktor rolunde kimse yok
kimse çikip iddia etmedi ben doktorum fln diye
o rolun yerini almasi için bodyguard koyulmasi normal
o yuzden bittusun rolunu mantikli buluyorum ben
yani her oyunda dedektif tarzi vardir, doktor tarzi vardir vs
eger illa bittus veya ucunbiri diosaniz ucunbiri daha mantikli bu dusunce ile
ama once nameless kimi izliodu ve ne oldu onu ogrenelim?
belki bazilarimiz supheli konumundan kurtuluruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...