Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Sigil'de Cinayet


tunca

Öne çıkan mesajlar

egoyagmur said:

Bittus beni koruduysa babacum ve tayfasi beni oldurmeye yeltendiyse babacum olmus olabilir.bu durumda bittusdami olmeliydi rolü geregi?


seni benim (tabi benim olduğumu bilmeden) koruduğumu düşünüp başkasına yönelmişlerdir. zaten 2 mafya grubu olduğuna göre babacum diğer mafya tarafından hedef alınmış. babacumun mafya grubu da kerimi indirmiş işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

Gecenin karanlığında sessizce ilerliyordu. Hedefi az ilerideki çadırdı. Bu gece öldüreceği harmonium üyesi oydu. Şanslı piç diye düşündü. Burada kendi factionı'nın dışında daha şeytani bir güç vardı. Belki olacaklardansa uykumda tek bir darbede acısız bir biçimde ölmek daha iyi olurdu. Kafasını sallayıp tekrar hedefine yoğunlaştı. Çadırı açtığında, babacummostors içeride kimsenin olmadığını gördü. Ne yapacağını düşünürken çadırın köşesinde duran bir eşya gözüne takıldı. Şişe'nin ne ile dolu olduğunu farkettiğinde hafif bir hışırtı duydu ve her şey netleşti. "Hasss.." diyerek arkasına döndüğünde, gün içinde gözüktüğünden çok daha farklı gözüken bir harmonium üyesini gördü. "Demek küçük sırrımı öğrendin anarşik köpek." Xaositect yüzünde bir sırıtışla arkasına sana doğru döndü "Acaba sırada hanginiz var ? HAHAHAHAHAAAAA" dedi ve korkuyla uyandınız.

Rüyadan yola çıkarak herkesin çadırını didik didik aradınız ve hala uyumakta olan kerim'i farkettiniz. kerim'in suratı ve boğazı morarmış, dili dışarı fırlamıştı. Zehir'ler konusunda bilgili olanlarınız kerim'in zehirlendiğine kanaat getirdiniz. Çadırın'da bulduğunuz bir günlüğü okuduğunuzda kerim'in düşündüğünüz kadar normal bir harmonium üyesi olmadığını öğrendiniz. Günlükteki girişlerin bazılarında bir annenin şefkati, bazılarında bir katil'in soğuk kanlılığı bazılarında ise bir muhafız'ın göreve bağlılığı göze batıyordu. Tamamen dengesiz hisler içinde yazılmıştı.

Kerim harmonium skitzo'ydu, babacum ise anarcisht idi.

Gün 3, gündüz.
Linç için gerekli oy sayısı: 6

Ah laptopum calinmasaydi deli gibi tartisir yazardim ama cepten yazmak kasiyor.
Babacumun olumune bakarsanız harmonium oldurmus yaziyor. Bu konu ustune biraz kafa yormalıyız bittus un dogru soyledigini anlayabiliriz.fakat hala cozemedim gecen tur bittus ozel rolum var diyince mafyalar neden onu oldurmedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

egoyagmur said:

O zaman herturlu bittus yalan soyluyor. Bu mafyalar salakmi ozel rolu oldugunu aciklayan bittus u oldurmedi ya da bana saldirmadi?


ya böyle düşünmen normal tabi. ben de şaşırdım neden öldürülmediğime. gözden kaçırmış olabileceklerini düşünüyorum. ben rahatlıkla yazdım çünkü açıklamak zorunda kalabileceğimi düşündüm ama açıklamaya fırsat kalmadan infaz gerçekleşti. ben zaten gece ölmeyi bekliyordum ama gözden kaçırmışlar o açıklamamı herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Bu dabuslar lady of pain'den feyz alıyorlar mı? Yoksa kafalarına göre mi konuşuyorlar? Yani dabus'a bir bilgi geliyor "hebe hebele hebele" diye, dabus da bunu resmedip bize mi söylüyor?

Yoksa dabus da senin benim gibi hiçbir şey bilmeyen adam, kendi kafasındaki şeyi çiziyor mu?

Muhtemelen 2.sidir ama gene de bir sorayım dedim.

Oyunda aktif olmayan bulmacalari cozmeyen tartismayan birisi dabuslarin bilgi alip almadigini tabiri caizse etekleri tutusurcasina soruyor. Fortuna yi tartisalim biraz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pazardan beri iş için allahın dağında olduğumdan hiç giremedim patiye. şuan bu mesajı atmak için girdim ama yarın sabahtan itibaren direk 7/24 online olucam tekrar. Benden şüphelenicekseniz de yarından sonra şüphelenin mümkünse. Son 3 oyundur mafyaydım. Bu oyun azıcık townie olmanın keyfini çıkartayım istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...