Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Sigil'de Cinayet


tunca

Öne çıkan mesajlar

Gece olan olaylardan sonra çok daha öfkeli olan grupta tartışmalar daha alevli başlamıştı. Harmonium factionun'da yüksek rütbesini açıklayıp belgelerle kanıtlayan egoyagmur'un sözleri daha çok dikkate alınmaya başlamıştı. Bu sırada egoyagmur'un aleyh'ine konuşan olivies dikkatleri üzerine topladı. Daha sonra hatasını anlayıp savunmaya geçmesine rağmen sözleri kalabalığı tatmin etmedi. Yeterli oy birliği sağlanınca egoyagmur'un emriyle olivies linç edildi. Olivies'in gerçek kimliğini öğrenmek amacıyla az biraz büyü bilen bir kaç kişi olivies'in ruhuyla konuştuğunda basit bir harmonium üyesi olduğunu öğrendiler. Pişmanlıkla dağılan kalabalık olaylar üzerine düşünmek için çadırlarına çekildi.

Gün 2, gece.
Özel rolü olanlar hedeflerini özel mesajla belirtsinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gecenin karanlığında sessizce ilerliyordu. Hedefi az ilerideki çadırdı. Bu gece öldüreceği harmonium üyesi oydu. Şanslı piç diye düşündü. Burada kendi factionı'nın dışında daha şeytani bir güç vardı. Belki olacaklardansa uykumda tek bir darbede acısız bir biçimde ölmek daha iyi olurdu. Kafasını sallayıp tekrar hedefine yoğunlaştı. Çadırı açtığında, babacummostors içeride kimsenin olmadığını gördü. Ne yapacağını düşünürken çadırın köşesinde duran bir eşya gözüne takıldı. Şişe'nin ne ile dolu olduğunu farkettiğinde hafif bir hışırtı duydu ve her şey netleşti. "Hasss.." diyerek arkasına döndüğünde, gün içinde gözüktüğünden çok daha farklı gözüken bir harmonium üyesini gördü. "Demek küçük sırrımı öğrendin anarşik köpek." Xaositect yüzünde bir sırıtışla arkasına sana doğru döndü "Acaba sırada hanginiz var ? HAHAHAHAHAAAAA" dedi ve korkuyla uyandınız.

Rüyadan yola çıkarak herkesin çadırını didik didik aradınız ve hala uyumakta olan kerim'i farkettiniz. kerim'in suratı ve boğazı morarmış, dili dışarı fırlamıştı. Zehir'ler konusunda bilgili olanlarınız kerim'in zehirlendiğine kanaat getirdiniz. Çadırın'da bulduğunuz bir günlüğü okuduğunuzda kerim'in düşündüğünüz kadar normal bir harmonium üyesi olmadığını öğrendiniz. Günlükteki girişlerin bazılarında bir annenin şefkati, bazılarında bir katil'in soğuk kanlılığı bazılarında ise bir muhafız'ın göreve bağlılığı göze batıyordu. Tamamen dengesiz hisler içinde yazılmıştı.

Kerim harmonium skitzo'ydu, babacum ise anarcisht idi.

Gün 3, gündüz.
Linç için gerekli oy sayısı: 6
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

arkadaşlar o mesaja bakarak büyük bir yanılgıya düşüyorsunuz. ben orada onu savunmaya filan çalışmadım. sadece emin olmadığımı söylemişim dikkat ederseniz. ama siz de haklısınız tabi, o mesaj savunuyormuşum gibi gözükse de samimiyetle söylüyorum ki mafya filan değilim.

bilmiyorum fikrinizi değiştirmek için ne yapabilirim ama inanmazsanız elimde triump card'ım var zaten. ama şimdilik bunu saklamak istiyorm.

Dedektif oldugunu falan iddaa edecek linclenmesin diye. 2 turdur bas bas bittus diye bagiriyorum.lincleyin su adami lutfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...