Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Land of Chaos ( LOCO )


DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

öhöm.. sıkıntı yok oynayanlara iyi eğlenceler dilerim. ben sildim oldu bitti :)

ayrıca forumlar geneldir birisi yazılanlar hakkında bir tarafı eleştiren, destekleyen veya bunların ortasında bir yazı yazdığı zaman illa kankası olması gerekmez. Düşünce özgürlüğü çevçevesinde istediği şekilde yazarlar.

Velakin benim bahsettiğim sorun resynchronize (eşitleme) olup bu sadece oyun taraflı bir hata değildir. Oyunun resmi forumlarında'da aktif alapaya üyelerinin mevcut hesapları ile bile bugün siteye giriş yapamadıkları dillendirilmiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa bu tarz bir oyun oynuyorum 3d dota tarzında oluyor sanırım
hon,lol falanda oynamadım baya zevkli ama ilk kez oynayan biri olduğum için çok karışık geldi takım oyunu zaten yok kim nereye gidiyor ne yapıyor belli değil çoğunluk benim gibi ilk kez oynayanlardan sanırım :)
ama tek sevmediğim nokta karakter silemiyoruz deneme amaçlı bakarım silerim vs diyodum takılı kaldım bunda inşallah o özellik eklenir birde skiller bazı classlarda yardırıyo gibi ama bazısıda inanılmaz saçma sapan yada bana öyle geldi neyse dota sevenler mutlaka bayılcaktır bu oyuna, grafikler güzel ufak tefek ayrıntı hataları dışında zevkli bir oyun, birde trailerdaki müzik (tu) ilerde kesinlikle class dengeleri ayarlanır lag sorunu çözülür vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet 5vs5 falan giriyosun çat 2-3 kişi çıkınca kalıyosun oyle yine oynuyum biraz inceliyim diyincede ezilmek kacınılmaz son oluyor bir kez düzgün bir oyun oynadım 5vs5 falandı sanırım cidden çok keyif aldım very mary bell çok sevdim acayip zevkli :)
2. heroda merino aldım zevkli baya ya ama şöyle birşey okumustum beta sonrasi 18 karakter daha eklencekmiş sanırım baya bir çeşitlilik olcak gibi birde şu leaver ve afk leader problemine çözüp, bölüm sonu rewardları son vuruş üstünden değilde dmg veya bir puan sistemi üstünden yaparlarsa cok iyi olcak
hep most building destroy gibi hedeleri yancılar alıyo geliyo bi vuruyo ödülü kapıyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...