Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müfettiş yardımcısı mülakatı


yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Abi sadece mühendisleri alsalar müfettiş yrd. sınavlarına var ya memlekette olay çıkar.

İİBF'de okuyanların yarısının hayali müfettiş yrd. falan olmak bankacılık vs. düşünenler içinde.

Müh. mezunlarının da eğer end. işlt. müh falan değillerse iibf'de master yapmış olmaları şartı var hatta. Makine mühendisini müfettişlik sınavlarına almıyorlar lisanstan çıkınca.

Bir de başlangıç maaşları o kadar yüksek değil, mesela 1700 lira maaş alıyorlar ama senede 4 çift maaş + ikramiyeler vs. var. Şehir dışına çıktığınızda da harcırah veriyorlar; bütün para cepte kalıyor neredeyse.

Tabii öyle kolay değil, arkadaşımın abisi işbankasında adam askere zor attı kendini, özellikle yardımcılık döneminde baya yoğun oluyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi xD

Ayrı tabii, bankalardaki müfettiş yardımcıları ıı nasıl desem banka şubelerini, küçük şehirlerdeki merkezleri falan denetliyorlar çok basitçe. Kaçak göçek olmaması, sistemin çalışması müfettişlerin işi.

81 ilde zilyon tane şube gezdikten sonra da işte, banka yönetimindeki testisli amca olma yolları açılıyor deneyim kazanıp sınavları verdikçe.

Bilişim müfettişliği nedir tam olarak bilmiyorum ama alakası yok bu işle :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

girdim çıktım mülakata baya soru sordular, iyi kötü cevapladım. Klasik mülakat soruları da vardı dışında güncel bir çok soru da sordular, ama çok heyecanlandım açıkcası bazı şeyler aklıma gelmedi, çıkınca ulan bunu unuttum, hay şu da vardı gibisinden şeyler yaşadım. Daha mülakatlar devam ediyormuş 3-4 haftaya döneceklermiş. Hayırlısı bakalım ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha çok var deme, ben daha dün üniversiteye başlamıştım bugün okul biteli 3 ay olmuş. 20'den sonra yokuş aşağı, ne zaman 23 oldum bilmiyorum daha ama temmuzda o da bitiyor.

Eğer müfettişlik vs. gibi meslekleri ciddi anlamda düşünüyorsanız, oturun iktisat, ekonometri, hukuk ve matematik çalışın bugünden. Bankaların sınav soruları falan var nette zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...