Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Cyborg Pirate Ninja Jesus


Cassiline

Öne çıkan mesajlar

Her şeyden önce oyunla ilgili temel bilgiler;

http://www.sitesled.com/members/mikeburnfire/mafiascum04.swf

Bu linke baktıktan sonra halen kafanızda soru işareti kalırsa sorabilirsiniz.


http://cdn3.knowyourmeme.com/i/14937/original/cyborg_pirate_ninja_jesus.jpg

Oyunumuz refah içindeki Azmotopia köyünde geçmekte. Geçmişindeki korkunç olaylara sünger çeken Azmotopia sakinleri, bir yandan kurtarıcıları olarak gördükleri Cyborg Pirate Ninja Jesus'a taparken, bir yandan da gündelik işlerini görmekteydiler. Ta ki bir sabah köy camisinin 2 imamı olan Farinal ve mulgear6'nın cansız bedenleriyle karşılaşıncaya kadar...

Son dönemlerde artan dini görüş ayrılıklarının somut birer kanıtıymışcasına köy meydanında bulunan cesetlerden birinin shuriken'le, diğerinin ise çakmataşlı bir tabancayla öldürülmüş olması köy sakinlerinin kafasını son derece karıştırmıştı.

Buna benzer olayları çocukluklarında nenelerinden korku hikayesi tadında dinlemiş olan köy sakinleri, sonuçların ne kadar ağır olabileceğini bildiklerinden, korkularının öfkeye, öfkelerinin de kan isteğine dönüşmesinin önüne geçemediler ve kendilerine kurban aramaya başladılar...


Roller;

Roller kapalı şekilde sunulacak. Herkes sadece kendi rolünü bilecek. Roller hakkında tüm oyuncuların bildiği tek şey, 2 farklı anti-town grubu olduğu.(Ninja Worshippers/Pirate Worshippers)

Townie'lerin kazanması için iki anti-town grubunun da tamamen ölmesi gerekmektedir.

Mafya gruplarının kazanması için, diğer mafya grubunun ve tüm townielerin ölmesi gerekmektedir.

Oyuncular
mulgear6
1-blazkowicz
2-Nosfe
3-Spyro
4-Smoke
5-Leopar
6-BabacumMostors
7-cenx
8-kermit
Farinal
9-ShadowFury
10-Osso
11-elesso
12-Bittus
13-egoyagmur
14-KahnX
15-QueenOfSpades
16-Krusty
17-ZaugnaKhaldun
18-tunca
19-Olivies

Kurallar

Oyunu mümkün olduğunca oyunculara bırakacağım.

İnaktifliğe karşı toleransım yok. Taktik olarak kullanılabilse de ben sevmiyorum, daha komplike taktikler geliştirebileceğinizi düşünüyorum, o sebeple önce uyarır, sonra oyuncuyu değiştirir/linç ederim.

Edit kesinlikle yasak. İlk seferde uyarırım, ikincisinde linç edilirsiniz. Bırakın olduğu gibi kalsın mesajlarınız.

"Gece" olduğu anda mesaj atmıyorsunuz.

Eğer oyun kilitlenir gibi olursa deadline koyabilirim. Deadline sonucunda yine sonuç çıkmazsa o gün linç olmaz.

Çılgınlarcasına RP yapıp müthiş ciddi olmanıza gerek olmadığı gibi, tamamen geyik de yapmazsanız sizin de alacağınız zevk artacaktır.

Öldükten sonra oyunun gidişatını değiştirmeyecek 1 mesaj hakkınız bulunmaktadır.

Bunlar dışında şimdilik aklıma gelen herhangi bir şey yok, her türlü manipülasyon serbest.

Rol dağılımını birazdan yapıp ÖM'yle bildireceğim, şimdilik mesaj atmayın lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gökalp'in mesaj kutusu dolmuş, onun dışında herkese rollerini dağıttım.

Kurallar konusunda Azmodai'nin mesajını alıntılıyorum olduğu gibi, dikkate alınız;

said:
Kurallardan onceki en buyuk kural OYUN DISI SOHBET YASAKTIR. OYUNDA YER ALMAYAN KIMSE BU TOPICTE POST ATAMAZ. ATANIN MESAJINI SILER, BOLUMDEN BANLATIRIM, BU ILK VE SON UYARIMDIR. Oyun bittikten sonra sohbete acarim topigi, o ara tartisirsiniz. ama bitmeden oyun disi sohbet yok. Oyuncular da mumkun oldugunca oyunu konussun lutfen. Kisisel muhabbetlere girip hal hatir, odev modev sormayin yani.


KURALLAR
1. Forumlar dışında oyuncular arası iletişim YASAKTIR. Lütfen oyunu mahfetmeyin, burada vakit ayırıyoruz, bir çok kişinin zamanı söz konusu.

2. "Mafya" ve "Ozel roller" bana paticik icinden ozel mesajla ulasmak zorundadir... msn veya mail kabul etmiyorum, sadece paticik içi öm kabul ediyorum ve aranızdan bir kişiyi seçip onu sözcü yapacaksınız ve o bildirecek bana seçtiğiniz kurbanı.

3. Oylar açık olmak ZORUNDADIR ve BOLD ve basinda ## karekterlerle yazilmak zorundadir. örnek: ##LİNÇ: AZMODAI. Aynı şekilde oy geri çekmek için ##OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatını kullanmak zorundasınız. Bold ve ## si olmayan oyları saymayacağım.

4. Oyun kesinlikle ben bitti diyene kadar bitmeyecektir... durumda eşitlik olsa bile. Oyun bir şekilde sonuçlanacaktır, herkes kaybedecek olsa bile.

5. Aktif olabildiğiniz kadar olun. Post sayısı gibi belirlemeler yok ama varlık gösterin ve oyunuzu verin... oyuna karsi ilginiz azaldiysa bastan soyleyin yerinize adam bulayim. Ama belirteyim bu sekilde (gecerli bahanesi olmadan) ayrilan olursa bidahaki mafya oyunlarinda kesinlikle yer vermeyecegim.

6. SABIRLI OLUN. Oyun günler sürebilir... bu normaldir. 2 Günde bitmeyecek bu oyun smiling smiley

7. Mod olarak istediğim zaman duran bir oyunu canlandırma açısından deadline koyabilirim. Bu deadline 8 saatten az olmayacaktır.

8. Bu bir oyundur, oyun olarak kalsın. Kişisele dökmeyin.

9. İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, kimliklerinizi açıklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açıktır.

10. Oyun ici RP veya karekter rolu yapmak zorunda degilsiniz. Hatta yapmayin da, tema sadece tad olsun diye yazilan bisi. Beni kesinlikle katmayın işe... Mesela 'azmonun kankasıdır dom, kesin mafya yapmıştır' türü şeyler söylemek yasak, rolleri tamamen random cekilisle dagitacagim malum.

12. Edit yasaktır. Düzeltmeleri yeni postlarda yapınız.

OYUN İÇİN ÖZEL KURALLAR
1. Gece rolu olanlar bana forum ici ozel mesaj ile ulasmak zorundadir.

2. Roller ve sayilar belli degil. Bir tek mafyalar birbirini taniyacak.

3. Rolleriniz size ozel mesaj ile ulastirilacaktir. Karekterinizi soyleyip, varsa da ozel gucunuzu veya 'rolunuzu' de belirtecem. Oyun ici bu karekterin rpsini yapmak falan zorunda degilsiniz, ama taktiginiz ve stratejiniz TAMAMEN size kalmis bisi.

4. Eger oylama sonunda oylar esitse kimse olmez. Dusuk oylu biri olsa bile o da asilmaz. Yani oylar 4-4-2 seklinde bolunduyse kimse asilmaz o gun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özel rol alan arkadaşlar bana attığım ÖM'leri geri yollasınlar lütfen.

Gün 1

Linç için gerekli oy sayısı : 10

10 oya ulaşıldığı anda o kişi linç edilmiş demektir ve geri dönüş yoktur. Yeterli oya ulaşıldığının farkına vardığınız anda mesaj atmayı kesiniz.


İyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:
3. Oylar açık olmak ZORUNDADIR ve BOLD ve basinda ## karekterlerle yazilmak zorundadir. örnek: ##LİNÇ: AZMODAI. Aynı şekilde oy geri çekmek için ##OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatını kullanmak zorundasınız. Bold ve ## si olmayan oyları saymayacağım.


##LİNÇ: cenx

kuralda da yazdığı üzere bu şekilde kullanman gerekiyor oyunu..

bu arada, ben gerçekten kullandım böyle bir oy.. ilk mesajımda linç oyu atmamın sebebi de bu tür oy çoğunluğu gerektiren bir oyunda elle tutulur bazı konuşmaların yapılmasına sebebiyet vermeye çalışmak.. ne de olsa şu an kullanacağımız hiçbir şey yok.. o yüzden, random bir oy atarak biraz hareket getirmeyi amaçlıyorum..

aslında attığım oy tam olarak random sayılmaz.. oyun başlayalı çok kısa bir zaman oldu ama yine de henüz hiç postu olmayanlardan birini seçtim.. konuşmaların gidişatına veya oy verdiğim şahsın açıklamalarına göre değiştirebilirim tabi..

hemen "omg mafya bu adam.. linç oyu vermiş direkt.." diye saldırmayın pls..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rol sayısı gizli olunca bayağı zor ya.

oyunda dedektif var mı, doktor var mı, vigilante var mı bilemiyoruz. (muhtemelen vardır, 2 tane mafya var sonuçta)
daha da kötüsü, mafyalar kaçar kişi ve oyunda recruit var mı onu da bilemiyoruz.

oyun bayağı kalabalık o yüzden bayağı karışıcak gibi gözüküyo.


p.s. omg mafya bu adam.. linç oyu vermiş direkt.. !!!
eheh^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

recruit olayı olsa belirtirdi herhalde. ama belirtmemiş de olabilir tabi, bilemedim. bu konuda bir açıklama bekliyoruz Cassiline'den.

İlk gün de karambol olacak yine. Spyro'nun düşündüğü şey de yapılabilir ama sonuçta o şekilde kaç kişiyi konuşturabiliriz ki... önceki oyun gibi yavaş olması veya hiç mesaj atmayanların olması hep mafyanın lehine. Cassiline tolerans göstermeyeceğini söyledi ama oyuna mesaj atmayan kişiler genellikle özel mesaj almayan kişiler yani düz townie olanlar. onların sessizlikten dolayı linç edilmesi tabii kötü olur. o yüzden bir konuda fikriniz olmasa bile varlığınızı hissettirin ki, afk kick yemeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Roller;

Roller kapalı şekilde sunulacak. Herkes sadece kendi rolünü bilecek. Roller hakkında tüm oyuncuların bildiği tek şey, 2 farklı anti-town grubu olduğu.(Ninja Worshippers/Pirate Worshippers)


belirtmiycek sanırım. bir tek bunu biliyomuşuz, yani mafya sayısını, özel rolleri ve recruit konusunu söylemiycek gibi gözüküyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...