Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil]: çevresel psikoloji anketi


bebek_

Öne çıkan mesajlar

Çevresel psikoloji adlı tuhaf bir ders için yarın teslim etmek kaydıyla bir anket sonucuna ihtiyacım var. Yorum yazcak arkadaşlardan render kalitesini, tasarım kriterlerini eleştirerek kendilerini yormamalarını rica ediyorum :) zira sadece duvar ve zemin malzeme/renginde kişilerin tercihlerini göstermek amacıyla yapılıyor. Çekincesi olmayan arkadaşlar bana yaş aralıkları /cinsiyet ve hastaneye gitme sıklıkları bilgilerini de gönderirlerse gerçek bi araştırma konum olabilecek :)



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2.ye verdim duvarlar yeşil masa filan biraz daha açık ferah. Yeşil doğa'yı anımsattığı için beklerken rahatlatır =)

Hastaneye 1 defa gittim hayatımda.
Nasıl bişeydir hatırlamıyorum.
Fakat 2. güzel, hastaneye gittiğim o bir kerede boğuluyordum nerdeyse. 2. o yüzden güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resimlere ilk baktığımda 2. daha hoş geldi gözüme ancak sonra hastane olacağını okuyunca hastanelerin daha çok 2.'ye benzediğini bir hasta'nın hastaneye benzemeyen bir yere (steril vs. olcak tabi de) gitmekten daha çok memnun olacağını düşündüm ve hemen ardından 1. daha iyi gelmeye başladı gözüme.

20/E/Senede en azından 5 kere gidiyorum.

ya gerçi 1'inciye benzeyen hastaneler de vardır ama benim gittiğim sağlık yerleri 2'cisi gibi olduğundan kafamda öyle yer etmiş algısı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kesinlikle 1.

çünkü hastaneyi 2 gibi yapıp bembeyaz floresanı da çaktınız mı her yer soluk ve karamsar bi havaya bürünüyor. bütün hastane karamsar olur. 2. sınıf ticarethane hastaneler gibi olur :(
eğer "renk sıcaklığı" daha yüksek ışıklar kullanacaksanız (sarıya kaçan renkler) o zaman 2. de olur. ancak büyük ihtimalle florasanı dayayacaksınız ve beyaz olacak.

gün ışığı daha sarımsıdır, o yüzden klasik ampüller veya sarı ışıklar alıştığımıza yakın ışık verir. beyaz ışıkları yadırgarız.

dediğim gibi ışıklar floresan olacaksa kesinlikle 1. bari duvarlar sarı kalsın:) olmayacaksa 2. de olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İlki. Daha samimi geliyor. İkincisi daha soğuk ve kötü hissetmeye daha müsait bir ortam hazırlıyor gibi. Yani birinde daha bi umutla bekleyebilecekken diğeri umutsuzluk salarmış gibi geliyor içime. Öyle işte :)


(tu) ilki daha bi rahatlatıcı sanki,ilkinde gül kurusu cok basarılı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...