Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı freeshardlarda ultima online oynamak


Bone

Öne çıkan mesajlar

güncel olan bitenleri takip etmedim, halan oynayan eden varsa bir el atsın.

bu kingdom reborn grafikleriyle oynamak istiyorum bir süredir ama nasıl yapacağımızı bilmiyorum.

daha önceleri bi uo connecter programı vardı, tüm serverlara otomatik giriş yapıyordu, her server için ayrı client yüklemeye gerek olmuyordu.

server şeysileri

google'da arayınca top list'ler çıktı karşıma, en son 10 sene önce toplist siteleri görmüştüm sanırım.
http://www.xtremetop100.com/ultima-online
http://www.gamesites200.com/ultimaonline/
http://www.gtop100.com/ultimaonline

burada şu shardlar gözüme çarptı:

Pandora - Stygian Abyss - Opened March 1st, 2010New! Stygian Abyss! The first opened with the SA Expansion. Gargoyles & Ter Mur fully functional. 6 Facets (3 Fel, 3 Tram Rules) Pure Balance, No SkillCap, 305/330 StatCap, Accelerated PVP & PVM. 1v1 Pit & Field PVP Ranks, Quick Skill Gain, Customs, Texas Hold em', PVM Coin Reward System, MUCH MORE.

UO Excelsior Shard [SE/ML - No PK]
Friendly players & great staff with professional approach. Balanced economy and drop rates. Over 3 and a half years running. On a dedicated server with strong bandwidth. Tons of custom scripts, monsters and items. Frequent staff and player ran events. Browser interface for chatting and trading, which you can access even at work. Our own internet radio station. Welcome to your new home!

UOGamers: Hybrid
UOGamers: Hybrid is the standard for Ultima Online free shards. With an average playerbase online of 1000 users we are the largest free shard out there. We are backed by The RunUO Team!

Sorcerors Quest: Ancient Caeria
Online 8 years. Defend SQ in a relaxed RP, non-PK shard. We have 6 races and our own VERY flexible skill system. Housed in a datacenter for great reliability. Custom maps and scripts. You have never played UO like this before, give us a try!

UO Evolution
DetailsUOE features indepth Guild Warfare, Territorial, Economic, and RP/Political systems not seen in other shards. These systems have a real impact on players and Guilds. Insta 5xGM. Seven Races have exclusive crafting skills. DEDICATED SERVER!

Kindred
Town Houses, Ample Resources to start, Guild Castles, Training Area, No Guards in Fell, 900 stat cap, you can train all skills to 120, fast gains, No Uber items, ML Enabled and working, Custom Quests, Items and Mobiles. Staff on almost all the time. Welcome to Kindred.



Aslında istediğim şey çok fazla gibi, ama serverların durumlarını bilmediğim için belki de mevcut serverlar için sıradan şeyler de olabilir.

- bir ev kurayım bahçesi olsun, bahçesinde ot yetiştireyim sonra onları satayım.
- valilik, krallık, meclis gibi unsurlara playerlar da katılabilsin, kariyer yükseltip vali felan olabilsinler, gelecek vali olmak için uğraş verelim. sadece player city'lerde değil de normal city'lerde yönetimde etkin olabilelim.
- pvp sadece karakter kasan kişileri harasslayıp öldürmekten ziyade, guild savaşları veya benzeri grup halinde savaşlar odaklı olsun.
- alternatif karakterler yapabilelim, her skill ve büyü açık olsun. böyle herkes tek bir büyü veya tek bir item kullanmasın.

yani canlı bir şeyler istiyorum, bunca yıldan sonra belki ultimada belli bir sosyal ortam kurulmuştur, öyle umuyorum, sadece kavgalı chat'in ötesinde bir server istiyorum yani.

yardım edenlere şimdiden teşekkür etmiş olayım.

(bu arada uo için scriptsharing ve osi bölümleri var ama onlarla alakalı değil sanırım bu.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grimwold var,
bir süre oynadım ama uo sıktı sonra =)
baya güzel, playerların çok iyi olduğu güzel güzel rp yapıldığı bir yer.
Valilik malili falan var, ciddi anlamda hele.
Oyun biraz sims gibi, yani evin otun çöpün oluyor, daha çok Grimwold'da yaşamaya yöneltiyor seni.

Çok guzel bir büyü sistemi ( normal büyüler boktan cantripler olarak goruluyor mesela, geri kalanlar senin rp ne bakıyor tamamen =) )
ve çok güzel bir ortamı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Valla Kr yi bilemiyorum ama tek server var Demise..dünyada diyorum..800 900 1000 leri buluyor.edit yok kapanma derdi yok.Kurallar var saygılı herkes.osi den daha fazla online ı var europe serverı osinin 200 kişi inanılır gibi degil demise de en ölü saatlerde 400 500 kişi var .Demise de dene bence..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...