Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enes Kanter


Razu

Öne çıkan mesajlar

aramadım ilgili bir başlık bulmadım ve kendi adına bir başlık açılmasını gerektircek kadar büyük bir yetenek. şöyle bir videosu var
http://www.youtube.com/watch?v=6YzbhAQGPqk


17 yaşında olmasına rağmen boyu 2.08 daha biraz uzar ileriki yıllarda. videodan izlediğim kadarıyla vücüdunu çok iyi kullanıyor. vallahi süper bir yeteneğimiz olucak gibi ilerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bilmiyorum var mı oralarda da yaş küçültme ama dediğin gibi lebron yaşını hiç göstermiyor, aynı şekilde james harden babamdan yaşlı gözüküyor, greg oden hayattan bezmiş zaten yüzüyle :)

durant var yaşını belli eden, ki o da yaşından daha az gösteriyor aslında. sırf suratı görsen 17 yaşında fln dersin durant'a ergen sivilceleri fln duruyor zaten hala sdfsdfsdf

enes'e gelirsek lise'yi bu yıl bitirdi sanırsam, wildcats'te forma giyecek, bi sakatlık yaşamazsa bence de 2yıl içinde girer nba'ya hatta bu performansla çok ta güzel bi sıradan seçilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
http://www.ncaa.com/news/basketball-men/2011-01-07/kanter-ruled-permanently-ineligible

belliydi ztnde kesinleşmiş artık. keşke bi şekilde gelsede bize euroligde oynasa bize ama yok ole bi dunya tabi. bari euroligden bi takım bulsunda oraya gitsin en azından basketbol oynasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NCAA'de oynamadan NBA'de oynayamıyor mu peki? Yani Hido falan oynadı sonuçta öyle bir kural olmamalı gibi ama NCAA'den ihraç edilirse ona da yasak geliyor heralde. Yoksa varsın oynamasın NCAA'de, NBA'de oynayabilecekse sorun olmaz heralde çok. Ve dediğim gibi bu konuda bilgisizim baya, saçma şeyler söylediysem affola
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NCAA de oynamamış olmasının şöyle ciddi bi dezavantajı var, adam NCCA de oynuycam diye uzun zamandır doğru düzgün ne idman yapıyor ne maça çıkıyor, gidip Euroleague takımlarından birinde oynasaydı hiç olmazsa basketbol oynamış olurdu, tabi bu kaybettiği zaman draft sıralamasını epey etkileyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...