Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] Yeni bir mafia forum oyunu icin yoklama.


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Selamlar efenim.
Aranizda daha once burada mafia oynamis olanlar vardir belki, bi ara 2 sene once falan yazin cok cilgin atmistik, epeydir de yapmiyoruz tekrardan canlandirmaya calisalim, yeterince ilgi olursa da golariz.

bazi eski oyunlar icin referans:
3. sezon
sezon 2
episode 1

Spyronun da bazi oyunlari vardi, onlara da bakabilirsiniz.


Kac kisilik oyun olacagina dair bir planim veya dusuncem yok, simdilik bi 8-10 kisi tutturmaya calisalim, maksimum 13 kisi deriz.

1. Bittus
2. Farinal
3. blazkowicz
4. DoruK
5. Lexius
6. Tunca
7. Cassaline
8. Smoke
----------
9. Cenx
10. RaidenXelRu
----------
11. Vingthor
12. Nosfe
13. Krusty

bu yoklama threadini bu aksama kadar acik tutacagim, ilgi olursa hemen golariz, olmazsa da baslamadan iptal ederiz, ama 8 kisi bulsak bile golamayi dusunuyorum. Isten patiye girebiliyorum, ne kadar sik update edebilirim bilemiyorum ama tahminen 2-3 saatlik araliklarla olacaktir.

Oyun 'orta' hizda olacaktir, yani saat basi falan oynamayacak isler, bir kac gun sursun oyun. Bastan da rica edecegim kalpler kirilmasin.

Kurallar cok cok basit mafia kurallari olur, fazla karistirmayacam ortaligi, hani en fazla healer falan koyarim belki, kisi sayisina gore ona da karar veririm.

Haydin gogogog.
Kurallar, Hatirlatma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
tunca said:

http://img238.imageshack.us/img238/7873/azmotopiaxf9.jpg
ahaah ne eğlenmiştik ya ilk 2 oyun süperdi


abi bu cizim cok komik zaten... oyunlar da super basariliydi. BU sefer cok duz ve acik bir konsept deneyecem, oyle faction vs. factionlardan ziyade daha duz bisiler deneyecem, tek fark, bu sefer rolleri ve sayilari bastan soylemeyecegim kimseye... paranoya tavan yapsin :P


1 Kisiyle 10 kisi doluyor ama biraz ilgi var gibi, sanki topic hic okunmayan bir bolumde kaldigindan dolayi ilgi toplamamis gorunuyor, biraz daha dursun bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

bilsem ne olduğunu bende oynarım


abi forum oyunu bu. Bol bol konusma oluyor. Bazi roller var ve bu rolleri yerine getirerek insanlari parmakla gosterip astirtmaya calisiyorsun falan.

Temel olarak iki rol kotuler ve kasabalilar. 13 kisinin arasindan GM (ben yani) 4 kisiye falan (mesela, oyuncu sayisina gore degisir) kotu rolu dagitiyor, bu adamlarin amaci teker teker kasabalilari oldurmek falan. Gunduzleri ve geceleri var, insanlar gunduzleri paso konusup konusup sonra birini asmaya karar veriyorlar oy birligi ile, geceleri ise sessizlik hakim ama kotuler kendi aralarinda (Bunlar birbirilerinden bihaber oyun basinda, kasabalilar degil ama) konusup birine karsi oy veriyor o kisi oluyor falan. Mesela kasabali sayisi esitlenince kotu sayisiyla GG hf oluyor falan. Sanirim tum oyunlarimizda kasaba kaybetmisti zaten sdhdfhfg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oyun relax gitcek. Bastan belirteyim. Eskisi gibi issiz degilim, belli araliklarla bakabilecem, mesela ilk gunduz icin 1-2 gun verebilirim. Turbovote cikmadikca (bir linc icin gereken oy sayisinin karsilanmasi) deadlinelar rahat olacaktir herkes oynayabilsin diye.

Insanlar azaldikca o da iner biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...