Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caldari Pilot


batu

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

rifterına mwd web point ve 3x150mm takan adam matar'dır zaten

hiç unutmam
daha yeniyim oyunda, dalmışım bi 0.0 macerasına.
IAC ye katılmışım, bob -A- saldırıyor boyuna, tokatlıyor bizi.
Nese bigün Posumuz düşecek, tamir falan ediliyor, çağırıldık gittik bizde. 5 tane bob geldi diye bu mallar koca filoyu bubbleın ıcınde tutuolardı, bende dayanamadım rifterimla ( o zamanlar için pahalı bişidi ) yemişim sizin gibi alliance ı diyip, çıkıp bubbledan saldırmıştım. Adamlar 1 dakika boyunca kitlemediler beni, öle tırmaladım bende hehe =)
sora bum tbi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

sadece hac ucurmak icin bu oyunu oyniyanlar var mi acaba


Hem de çok fazla :).Zaten small gang pvp yapıyorsan HAC/Recon kullanacağın ana gemidir.

Şahsen hızlı gidemeyen gemilerde inanılmaz sıkılıyorum.O yüzden çoğunlukla hac/recon uçarım(nano nerf öncesi çok süperdi :)).BS yi sadece fleet için train ettim diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Solo pvp dusunuyorsan caldari en kotusu. Bunun yanı sıra bi kac kisilik ganglerde jam etme ozlelligi tasiyan gemilerle ucabiliyosan senden iisi bi tek logistic ile buble atan veya acan gemilerdir nedeni ise dps i herkez yapar.Ayrıca RR fitli scorpion ile fleetlere rahatlikla gidersin ege combat kalabaliksa ve nick A ile baslamiyosa gayet de primary olmadan combata devam edersin :D

Bide bu oyun ara kazanmadan oynanmaz caldari gemileri her npc turunde para kazanir bc 4 bile olsa drake denilen gemi seni rahat rahat gecindirir.

diyecegim oki cross train yapmak icin 25 m ustu sp olsun sonra yok o skill i kasmamisim yok bu gemiye bu sigmiyor diye cirpinir durursun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgiler için teşekkürler :) Remap konusunda da bir sorum var. Şu an +4 implanlar ile 23 int, mem., perc., 22 will ve 8-9 gibi tam hatırlamıyorum chars. var.

Öğreneceğim skill lerin ağırlıklı kısmı primary int, secndry mem veya primary perc., secndry willpower istiyor. Remap i de 12 ay dan önce değiştiremeyeceğimi göz önüne alınca sadece primary skilleri arttırıp (int + perc.) diğerlerini azaltmak mantıklı olur mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...