Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Server [ Warturk ]


barcu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar dogru yeremi açıyorum bilemiyorum ama eski ultimacılardan bırısı olarak arkadaşların açmakta olduğu serverın tanıtımını yapmak istedim.

WarturkUO adı altında 27 mart cumartesi günü açılacak runuo 1.0 aos özelliklerınde bır server hazırlığındalar. www.warturk.com dan forumlarına ulaşabilirsiniz.

Sunucu Özelliklerine : http://www.warturk.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2 lınkınden bakabılırsınız.

Sunucu arka planında 40 yas uzeri emekli ultimacı dıyebileceğim bir kadro var. 2 tane yönetici aktif olarak görev alacak sunucuda. Forumla ilgilenecek ve log incelemesi yapacak bir arkadaş ve bir scripter olmak üzere 4 kişiden oluşuyor bu kadro.

Gerek sunucuya gerek açan ekibe duyduğum güvenden dolayı sizlerle paylaşmak istedim.yıllar sonra bende biraz kasıcam. yeniden ultima zevkini paylaşmak isteyen arkadaşları beklerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias tırt olcak bir durum yok player kitlesinin isteğine göre açılıyor serverlar.Ultimadan beklentiler 10 yıl önceki gibi değil skil gain kapalı serverlar en kalabalık anlarında 5-6 playerla oynuyor.bende memnun değilim ama istek bu yönde sonuçta.

xaty ultima bunca yıldır ne yol katetti bilemiycem ama ultimaya yeni başlayan yok denecek kadar az. eski oyuncuların arasında bir zevk ve alışkanlıktan ibaret kaldı oyun. ekonomik getirisi olmadığı gibi götürüsü olan bir oyun. açan arkadaşlar diğer hepsi gibi gönüllü olarak hem para hem zaman harcıyor.ciddi bir bütçe ayırıp para ile forum alamayacaklarına , site yaptıramayacaklarına göre doğal olarak ellerinden gelen basit yöntemlere yöneliyorlar. bundan dolayı olaya cidi yaklaşmadıkları yada önemsemedikleri anlamına gelmez. keşke şartlar söylediğine müsait olsada cok daha profesyonel çalışmalar çıksa ortaya.

yarın açılıyor server bakalım editsiz , bugsız ve oyuncularla ilgilenen gmleri olduğu müddetçe kendi adıma söyleyebilirimki ben şansımı deneyceğim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
xaty said:

UO kaç yıldır ne kadar yol kat etti, server siteleri hala kaç yıl önceki halde. Word'de mi yapıyorsunuz şu siteleri?


yalnız adam haklı..Site ne biliyim cok kötü ya..İnsan az oturup bişiler yapar..Birde su var.6 senedir venusun yarattıgı acayip ultima kopyaları bütün serverlar aynı 6 senedir bakyorum ilanlara.Kopya asıl questler öldürüyor beni ..Bomberman,lastman,vortex run diye sıralanıyor.ya arkadas süper mario,packman de ekleyin.QUEST diyorsunuz kimse QUESTİN kelime anlamına bakmıyor herhalde..:P..ya GREENLEAF nerde ya ..Quester dersi verse ne iyi olur su ultimaya,elanda yaptıgı questler inanılamzdı :) valla greenleaf gibi adamlar vasmussen ler bir daha cıkmaz ultimada..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...