Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lead and Gold: Gangs of the Wild West


j0ker

Öne çıkan mesajlar

Steam'de store ekranında açıldı bugün, duymamıştım daha önce. indirim falan yapmışlar pre-order ayaana 13-14$ bişeydi. Öyle store da açılanlara reklamlara fln hiç bakmamda bu pek bi dikkatimi çekti kurcaladım harbi efsane bişeye benziyo.

multi oynanılıyo haliyle 4 erli falan takımlardan olsa gerek. az sonra altta çıkan videolardan gameplaylere de bakabilirsiniz. 3rd person vurdu kırdı aksiyon oyunu. TF'yi andırıyo, outlaws havası bi esiyo vsvs. bende yenisi olduğum için öyle aman amanda kurcalayamadım ama bugün yarın bi satın alışa geçerim gibi duruyo çünkü online pek zevkli olur düşüncesindeyim.


şu orci sitesi : http://www.leadandgold.com/

şu trailer: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-trapper-lead-gold/63437

bu da gameplay 1 ( gunslinger oynuyo amca ) :



bunda trapper oynuyo :



blaster :



deputy :



gavur forumlarda, fan sitelerinde falan fena akmış millet dehşetle bekliyorlarmış vsvs. bu arada 8 nisan'da tamamen yayınlanıyomuş. şimdi satın alanlar betasını oynuyolar falan.

ne alemde görüşler? sardırılası bişeye benziyo sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam ekranında single player modu da işaretliydi ama.. tabi çoğunluk multiyi önemseyip millete ayar vermeyi beklerken single ı sallamamış olabilirler :p

left 4 deadinde mesela singleı var onunda singleı çok dönmüyodu ortalarda onun gibi düşün. vardır yani muhakkak. ne kadar tat verir tabi düşündürür.

arkadaşıma dün satın aldık bu arada 1.5gb bişey oyun. ufak bi video görüntü fln bişi çekersek koyarım buraya betasında oynanılıyo şuan feci zevkli =)
şu trapper özellikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Oynayan varmı tavsiye edilirmi :)


valla kardeş sabah 10 dan beri falan temiz akıyorum aralıksız. çişe gidemedim akjdpkasdpk

inanılmaz eğlenceli. bu capture the flag muhabbeti güzel mesela şeyler var, tf2 oynayan varmı bilmiyorumda payload race ler var tf de. bi tane araba var bomba fln var üstünde onu ittiriyosun karşı tarafın baseine. bu tf de ki.

bunda da şey yapmışlar, o blaster hayvan olan taşıyo sanırım sadece onu tam çözemedik map çok uzun sürmedi çünkü. powder kegler var işte onları yükleniyo belli bi nokta var oraya götürmeye kasıyo falan. o sıra işte adamı coverlıyosun vs. bu bi map.

kese kese altınlar var mapin değişik yerlerinde onları toplayıp kendi baseine getirmeye çalışıyosun böyle waypoint gibi değişik yerler var. bi de bunun base e götürmeyip ileriye doğru koşturduğunu var. en baştan başlıyosun toplaya toplaya işte waypoint alıyo gibi, öldün diyelim o en son keseleri koyduun yerden doğuyosun falan. bu başka bi map.

bi de şu gunslinger videosu yok mu en üstte ki, onda herifin sırtında bişi var bayrak gibi taşıyo. capture the flag gibi olan maplerde onlar işte. takımdan biri onu taşıyo bayrağı. kuru kafa fln bişiler var üstünde. öldün diyelim, geri doğarken sizin takım nerdeyse yani daha doğrusu bayrak nerdeyse onların yanında respawn olabiliyosun. yani ta baseden tek başına koşturmuyosun.

güzel ya oyun akıyo gayet.
13.49$ şuan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eahaeh e abi oynadıkça gözükecek tabi o insandan insana değişir göreceli sonuç itibariyle. ama tabi kötü yanlarından biri fps oyunlarda ki crosshair a alışanlara fail mesela. o blasterın fln bi crosshairi var maşallah ekran kadar, dynamic crosshair gibi büyüyo fln kocaman bişeyler :p

bide beta tabi arada görüntüler kayıyo, bayraa götürüyosun almıyo falan eheh yani eksisi var tabi övmüyorum yani oyunu ama ben zevkle oynadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
evet sadece çözünürlük ayarlanabiliyor şuan ama, yazmışlar onu forumlarda düzelticeklermiş. betadan kaynaklı yani. şey falanda yok mesela görüntü çok önde. geri alamıyosun onu, onun falanda ayarı olacakmış vs. var dolu eksiği ama oynanılıyo tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
şu anda %50 indirimde ve bir gün denemesi bedava steam'de ama sorun şu ki avrupa sunucuları sadece iki tane ve devamlı dolu, abd'de ise oynatmıyor bile ping çok yüksek olduğundan. neyse ki satın almamışım, bedava yükledim ama iki dk zor oynadım oyunu 300 pingle. bitmeden tekrar deneyeceğim ama türkiye'den oynamak hayal gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...