Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Trabzonspor - Galatasaray- (21.03.2010 @ 19.00)


aquila

Öne çıkan mesajlar

2010 da şöyle, 2010 dahil böyle dediler, ulan izleyelim dedik trabzonu.. bursa maçından beri her maçını izliyorum ve bursa dahil bütün rakiplerimiz birbirinden kötü futbol oynadılar, yenilmeyi hakettiler, ama son dakikalarda gol attığımız gençler hariç kimseyi yenemedik...
Yahu bu umut bulut tan forvet olurmu ? Şenol Güneş ne yapmaya çalışıyor.. Futbol profesörü değilim ama Umut un yerinde herhangi biri olsa Bursa maçından beri kaybettiğimiz 8 puanı kaybetmezdik ona eminim ve şu an bizimde iddiamız olurdu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehir maçı gibi bu maçtan da mağlubiyet bekliyordum şaşırtmadı.

caner artık oynamasın bir süre, özellikle her maç en az 5-6 kere o manasız paralel paslarıyla topu rakibe kaptırması ve o topları çıkarmak için defansın perişan olması kabul edilemez. bu adam yüzünden kaç tane maç kaybettik, yarardan çok zarar veriyor. adam gibi taç bile kullanamadı. takımda kaç tane kaliteli kanat oyuncusu varken bu adam oynamasın bi zahmet.

teknik heyetin hatası bu maçta barış yerine elanonun çıkarılmasıdır. pas dağıtacak bir adama ihtiyaç varken elanoyu çıkarıp, aldığı topu ya geriye atıp atak öldüren, ya da sallamasyon bir şekilde ileri şişiren barışın oyunda kalması çok saçma. maçın 20 dakikası barışın şişirdiği topların havada süzülmesi ile geçti. böyle pas atılmaz ki, ya ayağa oynarsın hızlı şekilde ya da adamın koşu yoluna mantıklı pas atarsın, dos santos topu ısrarla ileri taşımaya çalışırken barışın topu defansa geri yollaması çok acayipti.

emre güngöre yazık oldu bu maçta, ama ilk kez yapmıyor bu tip bir hatayı, artık tüm takıma ders olur bu. eskişehir maçında adamlar her topu tereddütsüz taca atarken bizimkiler yine artistik yapmaya kalkışmıştı yine öyle gol yemiştik topal sayesinde. artık bunun sonu gelmeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barış çok fazla top kesti yani atak bakımından adamdan pek birşey beklememeli gs ama defansta çok etkiliydi barışı çıkarıp yerine baros'u alsaydı eğer teknik heyet trabzon rahat 2. golü bulurdu zaten defansı çok zorlıyan bir trabzon hücum hattı vardı maç boyunca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bursa maçını izlediyseniz... Bir bursanın havasına bak, sahadaki azimlerine bak, motivasyonuna bak; bir de galatasarayın trabzon maçındaki haline. Yok, sıfır yani, fenerbahçe taraftarının tuncay ilk gittiğinde her hafta tribünde "tuncay ruhunu gönder" pankartının aynısının ardalısını açsalardı yeriydi.

Maç sırasında da yazdığım gibi doğru düzgün şutunu bırakın atağı bile olmadı galatasarayın ilk 10 dakikadaki zerg rush dışında. Dos santosun şutu takıma değil tamamen kendisine ait, herif 80 metre depar attı topla beraber. Ha, trabzonun var mı, onun da yok ama trabzon savunmasında lucas neill özentisi biri olmadığı için trabzon kazandı.

Elano çok kötü. TSL gibi bir ligde hiçbir maçta bir kez ağırlığını koyduğu olmadı, lincoln daha çok katkı yapmıştı bülent korkmaz herifi otorite yapmak için yanında oturtup en sonunda klübe küstürüne kadar. Caner sabrinin solak versiyonu, zerre fark yok aralarında, bazı maçlarda daniel alvese dönüşüyor ikisi de bazı maçlarda da 2. lig sağ-sol backine. Jo'nun da aslında her golcü gibi bir.. tipi.. olması gerek aslında, ya böyle mark man olur ilerde top tutar kafa toplarında iyi olur indirir falan, ya böyle hızlı forvet olur topsuzken bile sağ sola fake runnerlık yapar savunmayı şaşırtır, ya böyle goal poacher olur heryerden çok iyi şutlar çıkartır bitiricilik falan olur, ya böyle savunmayı allak bullak eder, adam eksiltir falan.. yok yok, hiçbiri yok.

Çok basit bir kişisel hatadan gol yenilebilir, bu çok doğal. Ama şampiyonluğa oynayan takım böyle çok salak bir kişisel hatadan her hafta her hafta gol yemez, şampiyonluğa oynayan takımın oyuncularında biri her hafta çıkıp kendi ceza sahasında top kaptırmaz, her hafta biri kademenin içine edip ofsaytı ters kanattan bozmaz. Bu sezon sırf böyle hatalarla, maç 0-0ken geriye koşmayan kanat oyuncularıyla geçti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Bu sezon şampiyonluk Bursa'nın hakkıdır , 150-200 milyon euroluk takımlardan bahsediyoruz , avrupanın neresinde bu takımlar .Lyon , Bordo , Porto gibi takımlarda aşağı yukarı bu bütçelerle avrupa şampiyonu olabiliyorlar , biz napıyoruz avrupada yokları oynuyoruz , ligde gs yenildimi Fenerliler ZAAA , FB yenildimi gs lılar ZAAA nereye kadar bilmiyorum sonsuza kdr böyle gidecek herhalde , bari bi anadolu takımı şampiyon olsunda bizim milyon euroluk eşekler akıllanır belki bişiler olur..


Hemen hemen aynısını yazmışım da bursanın topicine, aynen +1 de, sadece.. abi lyon, porto, bordeaux, ajax falan katlar 3 "büyük"leri hem değer olarak hem futbolcu yetiştirme olarak. Tuncay fenerbahçede değil de bir portoda bir ajaxda falan yetişmiş olsaydı ya da arda mesela bir lyonda olsaydı şimdiye ikisi önümüzdeki hafta şampiyonlar liginde çeyrek final maçına çıkacak takımlarından birinin sağ ve sol kanadı olurdu bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...