Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hardgamer full world!


rhondar_hg

Öne çıkan mesajlar

Selamlar arkadaşlar,

Hardgamer Uo shard ın World dosyasını (şimdiye kadar yazılmış tüm scriptleri ile birlikte) gercekten Uo ya gönül vermiş dostlara vermek istiyorum. Şu an paralı olan bu serverın, İşletebilecek uygun kişilerin elinde free bir shard olarak devam etmesi tek dileğimizdir.

Konu ile ilgilenen arkadaşlar lütfen e-mail atsınlar...

[email protected]

Rhondar
Hardgamer UO Shard
Admin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rhondar Sen Ve Owen Hg yi Bıraktıktan sonra Daha Dorusu Agsden Ayrıldıktan Sonra Serverın Tadı Tuzu Kalmadı işallah Bı Sponsor Bulursunuz Ve Ben Senın ve Owen ın Orada Tekrar Admın olarak gormek ısterım daha dorusu bunu neredeyse Hg nın Butun Playerlerı ıstiyor
Eğer Ciddi Şekilde Sponsor Veya Serveri Yürürlüğe geçirmek isteyen arkadaslar varsa hemen ilgilensin Serverin playerleri hazır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Script Okadar Yer Kaplamaz maxi 1.5 mb olur ama World biraz Aşabilir :D[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 27 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
Script Okadar Yer Kaplamaz maxi 1.5 mb olur ama World biraz Aşabilir :D


Arkadas Rhondar Orada Son Save ıLe Verecem Dıyor serveri zaten coğu scp side patıcıkde bulunan scp lerden zaten sana scp lerı verse bıle kımse gelıp de oynamaz senın acacağın servere eskı playerler gelıcek yenılerde gelır tabı ucretsız olunca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın verme SAKIN! nebula scriptleri verildi herkez kurup server acıyor iyice bok ediyorlar serverların kalitesini bırak kendileri yazsın scriptleri kendileri uğraşsınlar beleş script i kapıp hemen server kuruyorlar bizim bulacağımız belkide türkiyeye baya iyi bi shard getireceğimize adamlar sponsoru kapıp kuruyorlar oktan boktan bir server nebula scriptleriyle.
sonrada adminim gm im die gezinmiyorlarmı fitil oluyorum
tamam hadi 1 2 tane aldın healing scriptini birde paradarbe falan anlarımda hepside alınmazki kardeşim ayıptır ya serverda değişiklik yapın zaten kurulan serverların coğu nebula scriptleriyle kurulmuş sonra test mest demezlermi ne garip insanlar bunlar ya

su an nebula scp lerini 1 kere bile kurmadım kurmamda merak etmemde (hiç meraklı birisi değilimdir.)bence vermessen cok iyi olur bu arada haydardan Selamlar size =)

blue ya owen a herkeze selam =) (ben haydar değilim aynı cafede takılırdık abim gibidir :D)

hey gidi hey ne günlerdi hg de level kasıyorduk level 2 ile 3 arasi baya zordu 2000 xp falan =) acayip güzeldi ya ama ags girdi işin icine eski tatı kalmadı paralı yaptı serveri zaten sphere la paralı yapma zihniyetten kuşku duyarım ben.

Neyse bence sponsor arayip yeni bir Hg kurun derim... kesinlikle hardgamer da olacağım isterse 10 kişi olsun (ki sanmıyorum bir sürü destekciniz var) yine hg de olacağımdır zamanında cok severdim bu serveri halada seviyorum

işallah sponsor bulursunuz ve HG back yaparsınız[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rhondarin böyle yapmasina üzüldüm gerçekten kendileri bu i$ için çok emek verdiler ve boyle olmasi gerçekten kötü...
Umarim aradiğiniz ki$ileri bulursunuz ve yolunuza dwm edersiniz... Ben kendim sizinle birlikte olmak isterdim zamanında olacaktik(Andromeda) çok istemi$tim ama olmadi napalım..


Larethian'a gelince arkadaşım Rhondar orada bu serveri dwm ettirebilecek birisi arıyorum demi$ sende dağıtmaktan söz etmi$sin olayi nebula ocak scplerine çevirmeyelim lütfen..

Rhondar ba$arilar...

Yoshima, Human Paladin[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Unlu net ın Sponsor olacağını duydum Alı Abıyle Gorusmustum Bız Owen La burada hg yı tekrar acıcaz fln demıstı su anda kendısı zanledersem azerbaycanda gelınce bır daha soruuyum elınde su anda ıyı bır baglantı ve server makına var bı daha konusuyum ısallah sponsor olur dıyorum[signature][hline].......


ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Unlu nette bu durumda pek bir $ey yapabileceğini sanmiyorum sadece sponsor olurlarsa i$ ba$ka tabi serveri yine Rhondar Owen yonetirse bilemem de Unlu nette genellikle playerlar inj. speed (: pek tavsiye etmiyorum...

Rhondarmi bilemiyecem ama hgde çok fazla editler ortaya çıkmıştı yeni sponsordada umarim olmaz....

Ex: Badboy Holysword[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaslar, Ags yoneticileri bizi arkamizdan vurup (benim saglik nedenleri ile Istanbul disina cikmamin hemen ardindan) servera el koyup yoneticilerin (Blue, Owen, Rhondar, Reanor, Anger vb.) tum accountlarini blocklamisti ve herbirimizin hakkinda geride kalanlara bir seyler uydurup bazilarini inandirmasti. Bu olaylarin ardindan bu islerden baya sogumustuk. Ben bu olaylar olur olmaz noterden Ags adli sirkete ihtar cekip yasal olarak istifa etmistim. Yillardir bizimle beraber olan bazi "sadik" staff yetkililerininde rutbelerinin yukseltilmesi karsiliginda bize sirt cevirmeleri de tuzu biberi olmustu. Ona ragmen sunucumuzu seven oyuncular icin bir suredir sponsor arayisindaydik. Simdiye kadar sponsorluk teklif eden 4 sirketinde Linux server uzerinde israr etmesi yuzunden hic biri ile anlasamadik.

Rhondar'in belirttigi gibi gonullu olan sadece bir ekibe tum sistemi verecegiz, gerekli olan yazilim ve yardim desteginide saglayacagiz. Cunki ben artik sphere kodu yazmama karari aldim. Su an iki yeni oyunun serverlari ile ugrasiyorum. Ve bunlardan birinde karar kildigimizda sitemizden duyurusu yapilacak, ama ultima online ile ilgili yeni bir proje dusunmuyoruz.

Bu konuda istekli olan ekiplerin, kisisel bilgileri, kontak bilgileri, hat bilgileri gibi detaylari maillerinde belirtmeleri gereklidir.
[signature][hline]Owen
Hardgamer UO Shard
Admin

[Bu mesaj Owen tarafından 27 January 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Owen tarafından 27 January 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Unlu.Net bir internet cafedir ve oranın baglantısı Turkiye çapında public bir serverin işletilmesi için ne yazıkki yeterli değil. Bu yüzden uygulama internet cafede yapılamaz.

Ikinci bir durum ki onu da Owen açıklamış zaten, biz server i hayata dondurebilecek kişiler arıyoruz. Amacımız scriptleri dagıtmak değil.

Mail atan ve Özel mesaj gönderen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Durum değerlendirmesi yapıp kendilerine yakında döneceğiz.

Yardımlarınız ve iyi niyetleriniz için de herkese teşekkür ederiz.

Ps: Owen`ında belirttiği gibi e-maillerinizde biraz daha ayrıntılı olunuz. Kişisel bilgiler, Kontak bilgileri, Hat hızınız, nerede host edeceğiniz gibi bilgiler sizlere daha çabuk dönmemizde öncelik kazandıracaktır.


Rhondar
Hardgamer UO Shard
Admin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rhondar_hg, 27 January 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Unlu.Net bir internet cafedir ve oranın baglantısı Turkiye çapında public bir serverin işletilmesi için ne yazıkki yeterli değil. Bu yüzden uygulama internet cafede yapılamaz.

Rhondar
Hardgamer UO Shard
Admin


Tam Olarak Bilmiyorum pek bılgım yok ama ılk baslarda sızde cafede acmamısmıydınız Rhondar[signature][hline].......


ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hg ıle ags ayrıldıktan sonra server ıyıce degıstı ulen oyunu bırakıyorum yazdığıma yazacağıma bın pısman oldum gecekten serverden ayrılan coğu arkadaslarımın neden ayrıldığını sımdı anladım[signature][hline].......


ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

[Bu mesaj rexx tarafından 27 January 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...