Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meslek Tavsiyesi Alabilir miyim?


-Nae

Öne çıkan mesajlar

80 hunterım var onda 450 jf ile 450 mine var.
Şimdi yeni paladin açtım oda lvl 74 oldu ama hiç profu yok. Hunterda nasılsa var onla kasarım diye düşündüm başta ama şimdi çok saçma oldugunun farkıan vardım çünkü hunterla artık hiç girmicem.

Server : Burning Legion

Herbalism düşünüyorum ama hiç para ediolarmış gibi gelmedi bana?
Miner da çok var ama yinede iyi bi meslek.

Ben ikisini düşünüyorum. Çok aktif bi oyuncu diilim. Böle bs idi enchant di uğraşmak istemiyorum hem gezer hem toplarım diye düşünüyorum. Ama herbalism konusunda kararsızım fikirlerinizi bekliyorum.

Ayrıca git şunu kes şundan şu düşüo güzel para edio tavsiyelerinede açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladini ne yapacağına bakar... Tank yapacaksan mining işine yarar, eğer dps yapacaksan mining işine yaramaz.Bunun yanında Jc her türlü ne olursan ol kendine her türlü özel taş yapabildiği için dps te olsan tank ta olsan JC olmalı bence.

JC yanına BS yada Eng yapabilirsin ama maliyeti çok olur.JC yanına maliyetsiz olsun dersen, tank olacaksan mining(600 hp bonus), dps olacaksan skinning(+ crit) yapabilirsin.

Bu arada tanklıkta her prof totalde 600 hp veriyor.Yani sırf hp için mining kasmakla BS yada JC kasmak aynı kefede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu tür espiriler bi kere yapılmalı. Endüstri mühendisi ol egegegegege demeye gelmiştim, yapıldığını görünce vazgeçtim. Siz de vazgeçin tadı kaçmasın.

Pvp yapıcam diyosan mining alabilirsin bi ton stamina veriyor. Onun dışında ya jc ya bs zaten bonusları için. Bide wowda artık x kes güzel item düşürüyor diye bi mantık kalmadı, vault of archavon yapıp item bekleyeceksin ancak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Arma said:

Abi o zaman ben pve fury warrior için ne meslek kasayım?


JC + BS. Str kullanan melee classların hepsi direk bu ikisine gitmeli. Hatta arpen için giden hunter bile var ve lw üzerine mantıklı bi seçim. Ama halihazırda bi prof varsa silmeye değmez 3-5 dps için.


Herb/insc vardı. Silmedim o zaman. şimdilik dursunlar. Insc de shoulder enchant var. Takılırım öyle. Ne de olsa hardcore oynamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Melee Str kullanan DPS için JC + BS

Cloth giyiyosanız Tailor şart gibi bişey, kendinize yapabildiğiniz leg enchantları caster dps için mükemmel. yanına da Enchanting ya da JC , dps farkları pek fazla değil.

Rogue/Hunter için de levellerkenden itibaren hep LW/Skinning kasarım, çok rahatlatıyo. Endgame için LW belki, Skinning'in verdiği crit rate çok komik kalıyo JC ya da BS bonuslarının yanında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...