Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kart Hack


TheFury

Öne çıkan mesajlar

Kredi kartım benim bilgim dışında net üzerinden kullanılmış. 150 lira para harcanmış totoşlar. Alışverişlerde STREAMRAYSCAM olarak gözüküyor.Bu ismi googleladıgımda erotik sitelerle karşılaştım. İlginç tabi.

Şimdi kredi kartımı https://gamersloot.net/ sitesinde arkadaşa prepaid card almak için kullandım. Yani kredi kartımın 16 haneli numarasını, güvenlik kodunu, son kullanma tarihini bir tek bunlar biliyor. Ama 2 defa ve ilk defa 4 ay önce kullandım. Daha erken hacklenmem gerekmezmiydi ?

Bunun dışında keyloggar vs kullanarak hacklemeleri mümkün mü ? Netten işbankası hesabıma giriyorum ama mobil onay kodu vs varken nasıl mümkün. Bunun dışında kredi kartı bilgilerim yazılı olarak bilgisayarımda kayıtlı degil.

Bilen arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu itiraz etme olayı nasıl oluyor ? Parayı geri veriyorlar mı ?

Kredi kartı iptal edildi ve faks cektım bır numaraya işte ben harcamadım diye. Sadece bir daha yaşamamak için anlamaya çalışıyorum yanlış nerdeydi.

Birde escape gereksiz mesaj atılmasın bu konuya her yeni mesajda kalbim pır pır ederek açıyorum konuyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana da 3 ay kadar once saglam bi $600 gecirmislerdi internet uzerinden, dilekce flm yazdiydik, ama en son ne oldu bilemiyorm, parayi daha henuz geri alamadik sanirim, gerci biz odemedik o borcu hala, konunun banka tarafindan netlesmesini bekliyoruz, buyuk ihtimal geri alirsiniz demisler, vs...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...