Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+


Devokai

Öne çıkan mesajlar

yok ben övüyormuş gibi boklamak istemedim, gerekli çocuk  / yetişkin dengesi var bu bölümde dedim. o dediğim stormtrooperlar cahilce açılan kapıdan koşuyor tam yoktu burada mesela.
çok geniş bir kuşağa hitap eden dizide bizim birçok şeyi kestirebilmemiz veya daha önceden görmüş olmamız kaçınılmaz. önemli olan bunun batmaması.

ben esas boneden korkuyorum bi wot gelecek yine sdfs

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci sezonun en zayıf bölümüydü maalesef

Spoiler

adamın 180 derece dönüp iyi adam olması, kendini riske atmak uğruna katliam başlatması filan. 2dk öncesinde "komutanım tanır" deyip hemen sonra komutanı öldürmesi mando'nun zaten adamın yüzü görülmüşken miğferi çıkartması o noktada. arabadan aldır miğferi, sonra tam taranırken çıkar mando'nun yaptığı gibi. mando'nun fısır fısır konuşurken bunu anlatmak yerine kendi yapması. bölümde o kantine girilirken iqlar dip yapıyor senaryoda.

gene kötü diyemem belki ama beyini kapatıp izlemelik bölümdü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 11.12.2020 at 15:35, goldbären dedi ki:

dizinin en iyi bölümüydü ki küçümseyerek geçe geçe falan izliyorum genelde, kapalı koridorda güruh halinde koşan aptal beyaz plastik adamlara post process lazer çarpması yerine en düzgün aksiyon planları olan bölümdü. hep böyle yapsalar keşke. fanlar daha da zevk alacaktır sürprizler bir yana.

 

  Gizli içeriği göster

tenor.gif

 

Alıntı

 

Spoiler

Mando'nun stormtrooper zırhı içinde dövüşürken, eski alışkanlığıyla gelen darbeleri parrylemesi fakat dandik zırhın çıtır çıtır kırılması ve buna içinden "hay amnk" diyişinin çok subtle şekilde hissedilmesi.. ❤️   

 

aktiftablet tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Frostbite dedi ki:

3.sezonun onayını daha 2 .sezon yayımlanmadan aldı diye biliyorum ben yamulmuyorsam.

favreau bildiğin SW ın namusunu kurtardı.Keşke şu garabet son filmleri saymasalar lore dan.Rogue one hariç

Aptal ceoyu ve sjw severleri kovmadan yapamazlar. Resmen el freni gibi elemanlar köşe başlarını tutmuş daha iyi şeyler yapılmasını engelliyorlar. Tek şans öyle batırdılar bezdirdiler ki sw evrenini nası olsa bitiyor tutarsa diye verdikleri;  john favreu gibiler daha özgün rahat çalışabiliyor neyseki. Umarım azıcık gözleri açılır şu kar ortaklarınında at koşturmasına izin vermez ceolarının. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jon başgan olabilecek en iyi şekilde bitirmiş sezonu, yazan elleri dert görmesin. içim ferahladı resmen. disney’e geçtiğinden beri sw’den çıkan açık ara en iyi yapım bu dizi kesinlikle.

Spoiler

tam tadında bitirdiler grogu’nun hikayesini, emo sith tarafından kesilmemiştir umarım ama ne oldu acaba ona.

şimdi bakalım bo katan ile neler olacak, oradan yeni bir arc doğuverdi bir anda.

main quest’i tamamladı, artifacti kaptı. tvdeki en iyi rpg.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusursuz bölümdü cidden ya,

Spoiler

Ahsoka beklerken Luke gelmesi vs. inanılmaz güzel düşünülmüş bir şey resmen.

JJ Abrams için kötü oldu yeni üçleme resmen. Her şeyi senin kontrolüne vereceğiz dediler, sonra aldılar. Bombok şeyler yaptılar, sonra gel kurtar dediler. Elinden gelenin en iyisini ypatı son filmde o enkaza da işte o kadar kötü duruma soktular ki...

Aynen ceo vs. kovulmalı şu mando'nun başarısından sonra resmen. içine sıçtıkları şeyin kaybettirdiği itibarı toplamak o kadar zor ki.. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...