Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+


Devokai

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
On 15.09.2020 at 17:45, Sam dedi ki:

keşke filmleri de bu ekibe verselerdi, trailer ?

Dave Filoni, Star Wars'un özünü ve ruhunu George Lucas'tan daha iyi bilen bir adam. George Lucas orjinal efsaneyi birkaç önemli kişi sayesinde yaratmıştı. O kişiler olmadan yaptığı ikinci üçlemenin nasıl çuvalladığını gördük. Üçüncü üçlemede George Lucas da olmayınca iyice saçmaladılar. Mandalorian benim için orjinal üçlemeden beri izlediğim en iyi şey oldu. Bunda Jon Favreau'nun da payı var. Jedi Knight serisinin ve Kotor 2'nin fanı olduğum için bunu düşünüyor olabilirim, ama cidden keşke yeni filmleri Dave Filoni ve Jon Favreau yapmış olsaydı. En azından "ortalama blockbuster film yapıyoruz" kafasıyla değil, cidden Star Wars dünyasını seven birileri tarafından oluşturulmuş bir sonuç çıkardı.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

s2e1

Spoiler

Bolumun bazi yerlerini tekrar izledim. Ozellikle 40' 20" de yavas yavas aspect in 16:9 a degisip sonra 48' 42" de eski haline donmesi (21:9 ?) ve theme in girmesi efsaneydi. 

Boba nin ilk sezon e5 in sonundaki mandoyu izleyen adam oldugu da dogrulanmis oldu sanirim. 

boba force userlara karsi cok da buyuk sempati duymuyor olsa  gerek yasadilarindan dolayi, bakalim bebe yoda konusunda ters dusecekler mi?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 dakika önce, miyaw33 dedi ki:

Oh be sonunda starwars evrenini aratmayacak kalitede bir dizi

  İçeriği gizle

Zırhı o adama bırakmayınca oh be dedim

Spoiler

Ben de son anda sende kalsın hakettin falan diyecek sandım bir ara ama ikisi de sözüne sadık kaldı.

Bir de Krayt Dragon ölünce insanlar Tuskenlere saldıracak diye de beklemedim değil ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, goldbären dedi ki:

şu pasif agresifliğe bak hele. bir de eskaza müslüman falan olsan allah korusun sith lord olsan hakiakten gezegen falan patlatacaktın demek ki...

pasif agresiflik değil, sadece gerçekleri söyledim. bu kadar kaliteli dizilere gelip de "osuruktan, tırt, rezalet, filler" gibi yorumlar yapılırsa biz de öyle cevap veririz. aksiyon dizilerinde dişe dokunur teknik çalışma ve senaryo anlatımı pek sık rastlanan bir şey değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yüzeysellikten öldürüyor ya izlerken. yani prodüksüyon yüksek ve izleyecek iyi bişeyler yok diye izliyoruz biz. 

peri masalı gibi dizi, endişe duyduracak hiç bir an olmuyor çünkü biliyoruz ki disney animasyonu tadında ilerleyecek herşey. 

yüzeysellik dediğim de mesela işte;

Spoiler

kasabanın şerifi düşmanla anlaşma yapacaz diye herkesi topluyor, millet de karşı çıkıyor doğal olarak. sonra sebebini açıklıyo ve birden herkes ok ahah. ben hayatımda bu kadar uzlaşmacı topluluk görmedim sdfs. ulan hadi geçtim bi kişinin bile yakınını öldürmemiş mi bunlar 5 yaşındaki bebeler gibi anında barışıyonuz.

veya ne bilim armor'u ver, olmaz ama sana npc gibi bi quest vereyim yaparsan senin olsun sdsfs. ha ok o zaman öyle yapalım.

nese böle şeyler işte, üstüne düşünmeden çat çat koymuşlar, çevre mevre çok güzel de içi bomboş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni izleyebildim. Aşırı iyi bölümdü yine. 58 dk, filler olarak işlenmiş düz quest bölümü daha iyi ve keyifli olamazdı cidden. Western türünü seviyorsanız zaten bölümün apayrı bir ekstre keyif verici öğesi var ki ben ondan da zevk aldım.

Star Wars'ın zamanında vaat ettiği her şeyin fazlasını veriyor şuan seri cidden. En filler bölümde bile ekstrem bir keyif aldırıyor. Umarım hiç bozmaz. En kötü bölümü de bu seviye olmaya devam eder.

Boba Feet'in gelmesi de güzel oldu. Köstek mi olacak destek mi gerçi belli değil ama işte bakalım. 

 

edit: Ayrıca bana SWG dönemlerini hatırlattı direkt kjshdfsd Krayt kesip pearl'ini satıp para kasardık ostrich ile buradaki. tey tey ne günlerdi. ondan dolayı da sevmiş olabilirim bölümü ekstradan sdkfjhds 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...