Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+


Devokai

Öne çıkan mesajlar

Spoiler

onceki bolumdede binekten dusmustu, sezon 2-3 bolum daha uzasaydi artik hayir gelmez o cocuktan diyecektik sdf

o degilde bunu kime verecekler acaba, ilerki sezonlarda Ahsoka falan cikar belki hmm

birde onceki bolumlerde Ming-Na Wen colde yerde yatarken yanina gelen karakteri sey yapmadilar, boba fett olabilir diyorlardi.

 

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, ShadowFury dedi ki:
  İçeriği gizle

Gerçi Scout Trooperlar da 5 metre mesafeden hareketsiz hedefi vuramıyorlar abi nasıl 100 metre ileriden speeder bike üzerinden Kuill'i vurabilmişler ki? Vuramamışlardır bence, kararlıyım o konuda. Ama scout trooperlar vuramadıysa, IG de vurmadıysa kim vurdu bunu? : p

 

DİS!!!!

Spoiler

Ya Starwars'ta skill diye bir şey yok. Yani istersen galaksinin en süper düper über nişan alan adamı ol, senin targetingin aslında 100 üzerinden 1'in üzerine çıkmıyor. Tamamen "Plot armorun var mı yok mu?" için check atıyorsun. Plot armor 1 ise ıskalıyorlar, 0 ise ıskalamıyorlar. Hepsi bu. 

Kavanoz>Kuill

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Laorx dedi ki:

uff droid oldurdu diyenlere nasi bi kapak oldu final acabawasjasaj

DIS!!!111

Geçen hafta bir şey demedim ama cahillik hakkaten can sıkıcıydı.

Spoiler

IG-11 konusunda da element of surprise diye bir şey var dayılar, öyle bir anda ortamı basmak ve yandan Cara tararken çatışmak var, sağda solda ağır silahlarla hazır pusuda bekleyenlerle çatışmak var bir de

 

quixef tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Laorx dedi ki:

uff droid oldurdu diyenlere nasi bi kapak oldu final acabawasjasaj

Yok droidin öldürmesi storm (hadi seni kırmayayım scout) trooperların öldürmesinden daha mantıklıydı. Ama işte dediğim gibi starwars'ta plot armor>>>>mantık olduğu için yapacak bi şey yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz güzel bir bölümdü son bölüm. Müthiş bir final yapmışlar, ayakta alkışlanası.

Aksiyon çok başarılı, karakterler çok başarılı. Şu bölümün duygusallığını Episode 7-8-9'un toplamında yaşamadım, net. Star Wars'un ruhuna sonuna kadar bağlı bir yapım oldu ilk sezon, diliyorum ki bundan sonra gelecek sezonlar da birinci sezon kadar iyi olur.

Spoiler

 

IG-11 benim için R2 kadar olmasa da K-2SO o kadar kıymetli bir droid oldu, hatta belki daha fazla. Pek şüphe etmiyordum yamuk bir şey yapacağından 7. bölümün sonunu görünce, öyle de oldu. Gerçek Warrior's Death'i IG-11 gösterdi sezon finalinde. IG serisinden sadece IG-88'i biliyordum, ama o kafayı sıyırmış bir droid epey. Kuiil'in de emeği ile IG-11 gerçek kahramanlarından oldu bütün sezonun. Biraz güçlü gösterilmiş olduğunu kabul ediyorum ama sıkıntı edeceğim bir ölçüde değildi. İlk bölümde de fazlasıyla güçlüydü zaten.

Mandalorian'ın gerçek ismini öğrendik, tamamen yeni bir karakter olduğundan emin olduk. Belki bir yerlerden tanıyor olabileceğimiz bir karakter çıkar mı diyordum isim olarak, ama yok. İyi de oldu böyle olması. Gerçekten çok ısındım Mandalorian'a, moral code'u olsun, değerleri olsun, savaşçı ruhu ve yetenekleri olsun, 10 numara karakter oldu. Adamın tipini de görmüş olduk birkaç saniyeliğine de olsa. Geçmişinden gösterilen sahneleri de birleştirmiş oldu son bölüm tam anlamıyla. Çocukluğunda Seperatist'ler hala faalmiş anlaşılan, ya da en azından Battle droidler vs. hala faalmiş.

Baby Yoda yine yine ve yine mükemmeldi. Baştaki Scout Trooper'lar daha pis ölümü hak etti öyle davrandıktan sonra.

Kadın Mandalorian ve Cara da sezonun önemli karakterleri oldu. Karga'ya karşı nötrüm, ama kadınlar sağlam iş çıkarttı. Zaten Disney başa geçtiği için kadınların silik kalması beklenemez. Umarım Kadın Mandalorian'ı gene görürüz, hayatta kaldı sonuçta ilk partiye karşı.

Kuiil'e de şapka çıkarmak lazım, onun eseri sayesinde hayatta kaldılar.

Bir de dizinin gidişatı belli oldu gibi. Mandalorian bir şekilde baby Yoda'yı o dönemde hala hayatta olan Jedi'lar ile buluşturmaya çalışacak sanki. Muhtemelen ikinci sezonun bir noktasında Force Sensitive başka kişiler ile de karşılaşıyor olacağız. Bu da epey heyecanlandırdı beni.

Bir de Moff Gideon'ı son sahnede Dark Saber kullanırken gördük, Clone Wars'da görmüştük bunu birkaç sefer. Özellikle şurda,

 

Acaba bu Pre Vizsla ile benzer bir klandan olabilir mi Moff Gideon? Öyle olursa işte Mandalorian Death Watch'a da bağlayabilir.

 

 

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

darksaber (rebels clone wars)

Spoiler

darksaber en son Bo-Katan Kryze'deydi clone wars'da (dizinin timeline'dan 18 yil once)

mando da dizinin son bolumunde moff gideon'un siege of mandalore'a katildigini soyledi.

bence 2. sezonda direk moff gideon'u tanitacaklar, buyuk ihtimalle Bo-Katan Krzyze'yi de gorebiliriz... (Katee Sackhoff seslendirmis clone wars'da -onu da BSG'deki starbuck olarak biliyoruz-)

 

moff'tan buyuk villian kesin var ama bence o da 2.'lige oynar dsadasdsad

05016.jpg

 

 

 

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet abi o stromtrooper kaskı parçalaması kol ve kafa kopmasını bile gayet sterilgösteren Star Wars için sert bir şekilde çekilmişti, hoşuma gitti ?

Ep 4 Kenobinin kestiği kol (kanlı tek ışın kılıcı yarası), Anakin, Luke ve Mace Windu uzuv kayıpları, Count Dooku ve Jango Fett (off screenimsi gerçi) kafa kopmaları falan izlerken tık diye olan biten sahneler. Hatta en fatalitymsi Darth Maul'un ikiye bölünmesi bile oyun hamuru keser gibi. 

Şu hammer meet helmet sahnesi yukardakilere göre bayağı sertti

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...