Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+


Devokai

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Aceace dedi ki:
  İçeriği gizle

Al işte. Dinlemedi Mando'yu... Bırakcaktın o dandik droidini kendi memleketinde. Al bak. Besle droidi oysun gözünü oldu işte. 

 

Spoiler

ben uzaktan trooperlar vurmuştur diye düşünmüştüm, droidin vurabileceği sen yazınca farkettim, bütün bölüm göze sokulmuştu halbuki haha

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Yav nasıl anlamadınız? Paticik formdan düşüyor mu ne ?

Gözümüze gözümüze soktular bütün bölüm. Kuill tam kapıya kadar gelmişti. Stormtrooperlar da beybi yoda'yı bayaaa uzaktan alıyorlar. Net yani droidin öldürdüğü. (Ha içeriye başka bir adam girdiyse droid ona çay demlediyse bilemem. Çok gereksiz zorlama olur)

Kesin droidin içinde empire backdooru falan vardır.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

#7

Spoiler

Evet bence de IG11 vurdu.

Zira Star Wars tarihinde stormtrooperlar tarafından vurularak öldürülen named karakter yok : p

İsmini söylememiş olsaydı tamam, ama ismini biliyoruz artık, plot armor levelının stormtrooperlara immune olması lazım. Gerçi scout trooper ayrı bir klasman, daha yüksek plot armor gerektiriyor olabilir. Yani onların vurmuş olma ihtimalini tamamen eleyemiyorum. Bir de ölmemiş olma ihtimali de var, belki sadece bindiği blurgg vurulmuştur Kuill de düşüp bayılmıştır, o ihtimalde trooperların vurmuş olma ihtimali daha yüksek.

Ama öldüyse bence kesin droid vurdu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

İyi de droid öldürmüş olsa çocuğu da ve belki arkadan gelen trooperları da öldürmesi gerekmez mi? Kuiil'i vurup trooperlara "alın çocuğu" mu dedi? Eski programlamasına döndüyse bile olaya ödül avcısı olarak yaklaşması lazım.

 

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok çok iyi bölümdü. 6'yı affettirdi, tavan yaptı. Hakikaten bayağı iyi bölümdü.

6'yı bilerek mi bunun önüne koydular acaba iyice batırıp tam böyle climax öncesi beklentiyi düşürsün diye...

Spoiler

Ben de droid diyorum. 

Sadece düşmüş değil bayağı vurulmuş, kendisi de tütüyodu. Ha "ama ölmedi yaralandı ki" falan derlerse bilemem ama o da çok zorlama olur. 

Açıkçası son 2-3 bölümdür "heralde her bölüm bi yancıyla tanışacak, ilk sezon sonunda da hepsini toplayacak, diğer sezonlara razor crest crew olarak takılarak devam edecekler topluca diyodum. Geçen bölümden de Twilek hatunu alacak heralde dediydim, onu almadı gerçi. Bu bölüm de başlarda hah dediğim çıkıyor diye arkaya yaslanmıştım ki finali sürpriz oldu. Ha hala olma ihtimali var ölmediyse, ya da droid member olabilir falan.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

Bölümde Kuiil in Droid i çocuğu gibi tamir edip yürümeyi hareket etmeyi öğrettiğini göstermese, droidin canlılara merhamet gösteren quirk lerinin belirdiğini göstermese hak verebilirdim öldürme ihtimaline. Bence tam tersi droid kuiil i o halde görünce grubu kurtarmaya veya intikam almaya gidecek bir şekilde.

OST i de favorilerimden sdf

 

 

Boneslark tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SG1'e laf edilmiş. Thor çarpar adamı. Vizyonda gelmiş geçmiş en detaylı en iyi kurgu evreni kuran seriye bile laf geliyorsa işimiz var.

Spoiler

 

İkinci sezon muhtemelen bunlar ekip olacaklar. Crest'te oradan oraya maceralarını izleyecez. Kuiil gibi tatlı karakteri harcamaları kötü oldu, kesin ekibin parçası olacak derdim, ama robotun ekibe katılmasına ön ayak olmuş olabilir, veya "yaralıydım, iyileştiim" diye çıkabilir. 

Anladığım kadarıyla evrene çok etki edecek bir senaryo koymak istemiyorlar, SW evrenini etkilemeyen ufak bi side story olarak etliye sütlüye karışmadan devam edecek. En azından bi süre için.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Bence de ters kose yapacaklar, Stormtrooperlar vurdu cikacak. Speeder bikelar ates edebiliyor sonucta, mesafeden vurmus olabilirler. Droid vurmus olsa kendi vurduktan sonra hicbisey yapmasa bile STlar ile arasinda bi etkilesim olurdu en azindan. Adamlar hic ortamda baskasi varmis gibi davranmadan cocugu alip gitti halbuki.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7. bölüm harbi çok iyiydi lan, heyecan tavan yaptı.
 

Spoiler

 

IG-11'in geri dönmesine sevindim.

Kuiil'e baya üzüldüm. Adam gibi adamdı. Kurtulamamıştır herhalde, baya kötü gözüküyordu son sahnede.

Baby Yoda'yı gene ağzımdan salyalar akarak izledim. Her şeyiyle mükemmel bir karakter.

Breaking Bad'deki Gustavo'yu da Moff yapmışlar, BB'deki level bir oyunculuk ile çok sağlam bir villain olabilir. Tabi yakında şişlenmezse.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...