Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+


Devokai

Öne çıkan mesajlar

Tatooine Flight Control'u seslendiren Steve Blum reis'miş, credits'lerde farkettim.

Sondaki adam bence Boba Fett değil, Boba Fett olsa Fennec öldüğü anda yukarıdan Slave I ile bombalardı yada tamir atölyesinden çıkışta kıstırırdı. Eğer Boba Fett'i ilk sezona cameo'dan hallice koyarlarsa gerçekten üzülürüm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 saat önce, Natanyal dedi ki:

Boba olabilir o ya, Tatoonie'de olması gerekiyor zaten başına gelenlerden sonra vs...

Slave I'i yok ki o dönem yüksek ihtimal, gg olmuştur. 

Sarlacc sonrası canon materyal görmedim yada denk gelmedim Boba Fett hakkında.

Bu arada genel gidişattan hayli memnunum, Armored Trooper Votoms'da Chirico Cuvie'nin Uoodo arc zamanlarını anımsatıyor. Tek bildiği şey öldürmek olan adamın çevresiyle bağlantılar kurma ve kendisinden çok daha büyük birşeylerin akışını değiştirme hikayesiydi o da.

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah çok iyi yiddle ya.

valla ben bu bölümü de gayet beğendim, space western havasındaydı tam. bütün seri golgo 13 gibi haftanın bountysi modunda da geçse ona da tamamım zaten.

her bölüm kullanmalık one liner çıkıyor ama, bu sefer de 

Alıntı

that’s my line.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben begendim, 5 bolum su gibi akti. Theme i, karakter i, setting filan cok iyi olmus. Kotor ve 80-90 lardaki dizilerin havasi var.

Bolum suresi cok uygun, 50 dakika yapicaz diye lastik gibi uzatmamislar. Her bolum individual olaylar arka hafif hafif donen overarching story. Casting te iyi olmus. Ana hikayeye bir kac dakika daha agirlik verirlerse super sukela olur.

Jon Favreau bu isi biliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, -Deno- dedi ki:

Bu diziye kötü diyeni öldürürüm.

ya şimdi düz kötü dersen sığ kaçar, kötüden ziyade sinir bozucu kötü noktaları var. harcanan emek ve para yüksek ama bi de hitap kitlesi var etken. şimdi adamlar çok para harcamış ama disney animasyonu seviyesinde bişi çıkarmışlar. izlerken arka planı sorgulamayacak, mantıktan yoksun kurgusuna aldırmayacak, kan görmemesi gereken hatta küfür de duymaması gereken bi kitle dizinin hedefi. e bu kadar prodüksiyon yapınca tabii ki de izlettiriyor kendini ama hitap kitlesi yüzünden sık sık eşki tadı veriyor izlerken.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi 3-4 senedir falan.

Yaklaşık olarak "Ben çok cool'um ona göre! Böyle standart fanlardan değilim, arkasını görebiliyorum, lütfen bana saygı duyun beni karizmatik görün. Fanlardan daha üstün daha objektifim çünkü, öyle gözükmek için beğenilenleri de basit oyunlar diye yaftalarım" psikolojisi yerleştiğinden beri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...