Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mandalorian (2019) - Disney+


Devokai

Öne çıkan mesajlar

On 16.11.2019 at 10:16, goldbären dedi ki:

metin en başta uzun bir sinema filmi gibi düşünülüp sonra chapterları bölünmüş gibi.

Dis...

Ya güzel güzel de lan 31 dakika topu topu onun da rahat 5 dakikası intro/outroyla geçiyor. Olm adam gibi yayınlasanza!! Çekimler taş gibi, böyle buram buram SW kokuyor. Ama tam ilk kaşığı atıyon "Devamı haftaya" çıkıyo.

Çok pis tav oldum bak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada teoriciler hemen başlamış. Şuan en çok beklenen şey;
 

Spoiler

 

Baby Yoda ile Anakin hemen hemen aynı yaştalarmış kronolojiye göre. Real Chosen One bu bebe olabilir, seri filmlerde bunun üstünden şekillenebilir deniyor. Şimdiye kadar bu ırktan bilinen bütün elemanlar çok sağlam force userlardı ve hepsi de ırklarının ortalamasına göre çok daha fazla yaşayıp, Order'da sağlam işler yapmışlar vs...


 

Gayet mantıklı geldi bana da ayrıca güzel çevrim olur. Son 3 filmin rezaletini temizleyip güzel bi reset atmak için seriye uygun hamle gibi olur. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, eldar dedi ki:

2. bölümü izledim, lone wolf and cub mangasından çekmişler ana fikri direkt. Dizinin en başarılı olduğu nokta star wars evrenine geçtiği hissi. Kendi içinde başarılı olduğunu itiraf etmem gerek ancak vasat olduğu konusunda da ısrar edeceğim.

Kendi içinde başarılı ama vasat nasıl bir yorum yahu? Star Wars evreninde geçtiği hissini bir zahmet versin zaten? Nesi vasat, çekimi mi, oyunculuk mu?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...