Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıfır Remington FF500 Titanium Flex Traş Makinası-80 TL


Ygtbrb

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ürün 300 TL`ye alınmıştır ve olduğu gibi durmaktadır.Kullanılmamıştır.Ayrıca favori,bıyık düzeltme imkanı da sağlamaktadır.Acil ihtiyaçtan satılıktır.Yanında kılıfı ve temizleme fırçası vardır.Faturası garantisi herşeyi durmaktadır.


Sipariş Kodu : 120240127 Güç Kaynağı : Şarj Ekstra Özellikler : YIkanabilir Aksesuar : Yok Ürün Özellikleri : Tam esnek başlık Menşei : İthal Şarj Süresi (saat) : 1 Tıraş Sistemi : Flex(Esnek) teknolojisi Model : FF500 Pil Şarj Gösterimi : Var Hareketli Başlık : Var

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel kardeşim;

Kimse "Acil İhtiyaçtan", 300 TL'ye aldığı traş makinasını, kutusunu açmadan 50 TL'ye satmaz. Satacak kadar acil ihtiyacı olan adam 800 TL'lik iPhone'u da aynı anda satarken "Takas teklifleri"ne açık olmaz. Nasıl bir hırsla sürekli geri gelip konu açma yüzü buluyorsun bilmiyorum da, bariz bir şekilde tatsız bir olay var tüm satışlarının arkasında, kimse gelip de senden alışveriş falan yapmaz. Yapacak olan varsa da birisi çıkıp uyarır zaten her halükarda.

Account'unu kapatmak gibi bir seçenek olmadığından, sana önerim "Satılmıştır." yaz konularına, pılını pırtını topla, yol al. En azından şekil yapmış olursun giderken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biseyinde ***unu cıkarmayın ya 300 e aldım fatura duruyor aldıgım tarihe bakıcak olursanız 2 hafta oncesidir kaldıki 2 hafta kullandım desem size bile 50 TL komik bi mebla ? ama hic kullanmadım diyorum bakarsınız anlarsınız 300 ' e aldıgım seyi evet 50 ye satıyorum cunku kullanmıyorum ama iphone ' a gelince 1200 e aldıgım seyi 850 ye satıyorum onu da 300 e satacak halim yok ve takas tekliflerine acıgım olay budur ciddi olanlara ürünün bizzat resmini ceker yollarım pm'den ulasılsın yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...