Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.2 Patch Notes


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

YAY!

DK TANK BUFFU GELDİ BE!

Paladin (Forums / Talent Calculator)

* Sacred Duty now provides 2 / 4% Stamina, down from 4 / 8% Stamina. The cooldown advantages of the talent remain unchanged.

Death Knight (Forums / Talent Calculator)

* Frost Presence now provides 8% Stamina, up from 6% Stamina.
* Icebound Fortitude now provides 30% base damage reduction, up from 20% damage reduction. For a geared tank with high defense, this translates to 50% damage reduction, up from 40%.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunkulak said:

arthas nedir ki? wc2 öncesi kimsenin haberi bile yoktu arthas gider daha iyisi gelir kötü adamlar da her zaman ölür.


ne demek arthas nedir ki

adamlar loreun 2/3 ünün çıktığı bir koca oyunu adamın üstüne yaptılar

allianceın en büyük kahramanı, son saf arathi lothar paşayı oyunda bir iki bölümde kontrol ediyorsun. oyun boyunca adamın üstüne birkaç satır bilgiden fazlası yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:


loreun 2/3 ünün çıktığı bir koca oyunu adamın üstüne yaptılar



Abart!!!

WoW loru 10 bin yıllık bir dönemi kapsıyor, son 10-15 yılında var arthas paşa. Son 15 yıllık hikaye biraz detaylı baktılar diye birde 2/3ü mü oldu toplam lorun. Geçiniz.

Blizzard Arthasın gün be gün maceralarını bize anlatmak yerine, aynı dönemde atıyorum Kael'thas'ı gün gün anlatsaydı lorun 2/3'ü Keal'mi olacaktı. Blizz kendine bir adam seçti 2-3 senemizi o adamla geçirdik diye WoW = LK olmadı üzgünüm, Arthas WoW aleminde zurnanın son deliği. Otursak saysak ondan daha çok lore barındıran onlarca karakter sayarız burda.

Zamanında BT ilk geldiğinde Illidan için yapılan tartışmaları burda tekrarlamak gereksiz. Tamam Arthas iyi hazırlanmış bir karakter ama o kadar, frostmorne'nun maşasından başka birşey değil , Illidan'ın loru bile Arthasınkinden 5-10 kat fazlası yer tutar WoW tarihinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

war1 i oynadın mı ?
war2 yi oynadın mı ?
war2 expı oynadın mı ?
war3 oynadın mı ?
war3 expı oynadın mı ?

3 e kadar lore dediğin şey bir satırdan öteye gitmiyordu. sizin efsane dediğiniz kahramanlar oyun içinde tek satırı bile olmayan *2 statlı footmandiler. adamlar 3 ile ıncığını cıncığını çıkartarak kocaman tarih yazdılar. wow ile bu yazılan tarihi sağa sola dallandırdılar

w3 human, w3 ud, tft, wotlk tek karakter üstüne. istediğiniz kadar emo lili veya delikanlıdan comic reliefe dönüştürülmüş keltoş fanboyluğu yapın, bu gerçeği değiştirmez

hadi 2/3 olmasın 1/2 olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...