Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hocam.com


Aykan

Öne çıkan mesajlar

abi womanizer kuzenim takılıyo orada, üniversiteli gençlik yonjası gibi bi yer. profiline kim bakmış, kaç kere hangi resmine tıklamış vs. vs. bisürü ayarı falan da var, bi de çok seri adam banlıyolar. hatunlar bi kere şikayet etsin gg (:D

ha kuzen çok başarılı, daha banlanamadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

site önceden hoccam.com idi ve sadece odtü öğrencileri girebiliyordu siteye. daha sonra dış okullara da açıldı vs ve adı hocam.com oldu. çok seri adam banlıyolar kız erkek farketmiyor. üye olmak için beklemek gerekiyor ciddi ciddi.
sitenin sahibini ve sitenin admini tanıyorum. sahibi Cumhur diye bir arkadaş zamanında ekşisözlüğü hackleyen sonra bi yeri daha hackleyip haberlere konu olan cezaevine yolu düşen bir arkadaş.

site üni yonjası gibi bişe. site admini bana bazı olaylardan bahsediyor da höh diyorum. bol miktarda kaşar var sitede :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

odtüde kurulmuştu ilk ben odtüdeyken.

hani bi meşhur eleman vardı odtü inşaatta internethaber.com mu ne bi site hacklemişti, sonra yakalandı hapse atıldı sonra çıktı vs falan. Hatta hürriyette "ben bilgisayar katiliyim diye kendimi tanıtıyodum hapiste suçumu soranlara" diye ropörtajı vardı. İsmini unuttum şimdi, zaten şahsen de tanımam ve gördüklerimden dolayı pek sevmem kendisini. O kurdu.

Sitenin olayı başta odtü içi yonjamsı bişi olmasıydı. Sonra bi şekilde elemanlar öğrenci işlerinden tüm öğrencilerin bilgilerini alıp (veya çalıp tam bilmiyorum) herkesi otomatik üye falan yaptılar. Bir ton tantana döndü nasıl erişiyolar özel bilgilerimize diye.

Daha sonra facebook popüler olmaya başlayınca facebooka özendiler o yönde bisürü değişiklik yaptılar.

Üyeliğim vardı galiba da yıllardır bakmıyorum. Pek bir olayı yok sitenin. Yani bugün onlarca facebook tarzı site varken bir yenisini kurmak zaten anlamsız geliyor bana. Forumlarında acaip kötü muhabbet dönüyordu, herkes ayrı ukala, tartışmalar gırla falan.

Bulaşmazsanız bir şey kaybetmezsiniz diyim kısaca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...