Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kimler hala uo oynuyor?


Lucas

Öne çıkan mesajlar

uzun zaman oldu buralardan uzak kalalı.kimler burada,kimler yaşıyor,kimler oynuyor vb. =) daha doğrusu hala belirli bi kitle oynamaya devam ediyormu? ediyorsa bu kitlenin potansiyeli nedir? çok soru sordum dimi =) eski dostlarada selam olsun başlık vesilesiyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HocaEfendi said:

ben burdayım..

pyramidde oynuyorum arada bi


Yazık ya vaktine, geçen gün bi girdik baktık arkadaşla, yaş ortalaması 10-12 falan heralde, herkes bi thief, herkes bombacı falan.. Çekilir çile değil orda oynamak.. cidden sabır diliyorum.

Elan'dan sonra tutunamadım bi yerde, oynamıyorum. Varsa o kalitede bi yer akarım ama her türlü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
* scriptsharing genelde emulatör bazında, developerlara veya shard yöneticilerine hitap eden bir kesimi barındırır. oyuncu musunuz? oynamak için sunucu mu arıyorsunuz? başlıklar açmak yerine, aktif sunucuları listelediğimiz uo shards başlığına göz atıyorsunuz, hepimiz mutlu oluyoruz.


şu maddeden dolayı internet bölümüne atıyorum, oraya uymuyor ise bilgisayar oyunlarına falan atılır herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim oynuyo bi yerlerde, çok lamer ama baktım hile hurda ne varsa toplamış. speed açık, easy uodanbir şyeler yapmış mounta inip binme tek tuş, yine bir haxla stamina full olmasa bile milletin içinden geçip duruyo hatta tünel gibi 3 kişinin içinden geçti geçen izliyodum ahah, daha bitmedi arm disarm 0.001 salisede yapıyor tak tak tak, başka haxı da vardr da ben bilmiyorum anca bunları görebildim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...