Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avatar depresyona sokuyor


gayipten_gelen_ses

Öne çıkan mesajlar

“Avatar” Depresyona Sürüklüyor

James Cameron'un gişelerde fırtına gibi esen filmi "Avatar"ın bazı izleyicilerin depresyona girmesine neden olduğu belirtiliyor.



“Avatar” Depresyona Sürüklüyor

James Cameron'un gişelerde fırtına gibi esen filmi "Avatar"ın bazı izleyicilerin depresyona girmesine neden olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta CNN'in yayınladığı habere göre filmin 3 boyutlu olmasının da etkisiyle gerçeğe yakın bir deneyim yaşayan sinema izleyicileri, sinema salonundan çıktıktan sonra gündelik yaşamlarını anlamsız bularak, filmdeki ütopik dünyaya özlem duymaya başlıyorlar. Gerçek dünyanın yaşanabilirliği konusunda akılda yarattığı soru işaretleri yüzünden bazı izleyicilerini intiharın eşiğine getirdiği belirtilen film, gösterime girdiği tarihten bu yana 1.4 milyar doları aşan gişe geliri elde ederek sinema tarihinde "Titanic"ten sonra en yüksek gişe başarısı elde eden ikinci film oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Yaa bi bırak" derim ben bu filmi izleyip depresyona girene. Şu filmin anlattıklarını düşünemeyen insan mı var allahasen? Sanki aşırı yeni, düşünmesi aşırı zor fikirler barındırıyor da... Ulan senelerdir doğayı koruyalım, sevgi kardeşlik diye dolaşan bi sürü insan var 3D olunca mı anlıyosunuz sadece? Ben böyle bi saçmalık duymadım, ki 3D de virtual reality sanki... Tövbe tövbee millet depresyona girmek için sebep arıyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...