Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DFO ya bayıldım ama satın almadan önce sorularım var, bir bakar mısınız?


maeric

Öne çıkan mesajlar

Şunu söylemeliyim ki ben kafamda hep bu çapta bi oyun tasarlardım ve aslında bugün AoC almak için tam evden çıkmak üzereyken bidaha bakıyım internete falan dedim. Sonra o 'bi bakma' 2 saat oldu ve en sonunda şans eseri Darkfall'a biyerde rastladım. Aşık oldum oyunun featurelarına. Fakat bunların ne kadarı gerçektir falan da baktım biraz. Çoğu geçerliymiş sanırsam ama deli bug varmış hatta oyunu alıp giremeyenler falan. Şuan da DFOyu alsam mı almasam mı kararını vermeye çalışıyorum.

1. DFO mu yoksa Mortal Online (ona da baktım neredeyse aynılarmış, grafikler daha iyi galiba?) karar veremedim. Şimdi trial diye bir şey de olmadığından Mortal'ın betasına bakıcam sadece. O da yükleniyor şimdi beklemekteyiz. Bana ikisininde + ve -lerini söylerseniz memnun olurum.

2. Diyelim ki başladım parası biraz uçuk onu da ayarladık ama bi sorun var. Şimdi iki tane payment şekli var DFO'nun. İlki 6 ay bedava: 70 euro. diğeri bir ay bedava: 42euro Şimdi arada 30 euro gibi bir fark var ama 6 ay cidden çok büyük bir fark. Ben maymun iştahlı bir player'ım oyundan oyuna zıplarım şahsen :D. Hangisi bana uygun benim için?

3. O soru: NA mı EU mu? Forumda çok güzel bir EU türk guildi görmeme rağmen herkes NA diyor. Neden? Kişi sayısı EU da cidden acayip az mı? Her hangi bir lag oluşumu olur mu NA'da :D? Ayrıca migration var mı? Paralı mı?

4. Oyunun kendisi çok çekici geliyor şuan bana ama oynamadığımdan bilemiyorum: itici veya rahatsız edici ve 'olum bırakıcam ben bu oyunu' dedirten şeyler var mı? Buglar tespit ediliyor mu?

5. Son soru: bu oyunun WoW gibi bir geleceği var mı? Yoksa Mortal Online falan bunun tahtını kapar mı?

Çok soru sordum biliyorum :D Ama cevap verirseniz çok mutlu olucam. Teşekkürler :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortal Online la ilgili yabancı arkadaşlar feci yorumlarda bulunuyorlardı en son zannetmiyorumki şu anda DF'den daha iyi olsun, belki zamanla.(En son 10 vs 10 şaka gibi birşey diyorlardı gelişmişmidir bilmiyorum :P )

Migration var 14 dolar NA'dan EU ya geçiş bildiğim kadarıyla.Kime sorsam EU da populasyon az diyor ancak belli bölgelere yayıldıklarından pvp halen emvcutmuş anladığım kadarıyla. Ben şahsen NA-1 deyim ve populasyon gerçektne çok iyi ancak ciddi aksiyonlar genelde Türkiye saatiyle sabah 3 de felan başlayıp öğlene kadar gidebiliyor yani eğer hardcore oynarım tüm siegelere katılırım dersen benim gibi zombi gibi gezersin gün içinde :P

Oyun hernekadar release e göre inanılmaz kolaylaştırılmış olsada çok hardcore, bir clanın gözetimi altında karakterini geliştirmiyorsan newbie mekanlarında çok uzun sürede geliştirirsin karakterini ve bu süreç boyunca pvpde şansın çok ama çok düşük yani biri seni kesmek istediğinde %90 ölüsün :) Bu seni bayabilir ve bıraktırabilir.

Birçok bug tespit edilip fixleniyor ancak bazen birtakım buglar uzun süre tespit edilmeden kalabiliyor ve bu bir takım insanların inanılmaz para veya skill kazancı yapmasını sağlayabiliyor.

Darkfall'un oyuncu kesimi belli ve uzun bir süre tahtını kapabilicek bir oyun çıkmayacak.Bence oyuncu kitlesini kaybetmesinin tek yolu developerların saçma sapan şeyler eklemesi veya yapılması gereken birtakım updatelerin yapılmaması olur; fakat hiçbir zaman WoW gibi bir oyun olmayacaktır yani populasyonunun okadar artmasına imkan yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...