Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Şu mesajları yollamak için ICQ gibi Ctrl+Enter kullansak??[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sen forumlari icq gibin kullandiin icin lazim hakkaten sana :)[hline]icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ben genelde her işimi klavyeden hallederim ondan böle mesajı yaz sonrada göndere bas bayıyo :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 tab la inemiomusun? ulan bak dedin ya benim aklimada kazidin simdi msg yi alt+ s le yollamayi denedim lol :)[hline]icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Valla öle olsa hoş olur die düşünüyorum yani :) Belki size böle normal gelio ama ICQ'yu çok fazla kullandığım için sürekli Ctrl+Enter'a basıom mesaj göndermek için forumda :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben hep alt+s deniyorum bazen unutup beklediğim oluyo :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bazı forumlarda alt+s gibi şeyler çalışıyo baya da rahat oluyo aslında.. şöyle wasti'den rica etsek de böyle bi olay eklese forumlarımıza güzel olmaz mı?[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hem Alt+S olsun hemde Ctrl+Enter olsun :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Sende bi power'a bas klavyende varsa oda işe yarıo urza...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!sazan mod ON* aa alt+f4 mü? o ne işe yarıyo bakiim![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yok alt f4 deil kenderleme orda kasanin arkasinda POWER SUPPLY yazan bir yer var ordaki kabloyu cek. O zaman atar msg ni[hline]icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 mirc la alakalı konuyu okudum şimdi alt+f4 ü de görünce şey aklıma geldi bi diyimde içimde kalmasın bari + almak için => alt+f4 op olmak için => 2 kere hızlıca ctrl+alt+del .....sigorta attırmak server sahibi olmak için şehir şebekesini patlatmak falan filan die uzun bişi wardı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 olmaz. 1.si, burasi forum, icq, irc degil, yani yazacaginiz mesajlarin hemen yazilip yollanmsini gerektiren bir ortam degil; yazilan mesajlara beklenen cevabin saniyeler icinde degil, 5-dakikalar/saatler icnde beklendigi bir ortam. 2.si teknik olarak mumkun oldugunu sanmiyorum JScriptten keyevent eklemenin, olabilir de ama bilemem 3.su gereksiz yani, web sitesi sonucta burasi; tum navigasyon mouse ile yapiliyor; klavye gereken yerlerde kullaniliyor sadece.[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bencede çok güzel olurdu ve yapıldığı doğru bunun irc icq gibi şeylerle alakası yok sadece kullanım kolaylığı[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 IRC.Ulusal.Net açıldı herkesi bekleris...iyi forumlar ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 IRC.Ulusal.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 test Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 (düzenlendi) wastiee olmaz dediyse olmaz. Aralık 28, 2019 Bone tarafından düzenlendi olmuş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Çok eskiden bi ara ALT+S ile de yollanıyodu, hatırlıyorum. Bozuldu sonra. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 Şuan alt+W ile yollayabilirsiniz hızlıca Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Çalışıyordu bu ctrl+enter yeni forum açıldığından beri ki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 çalışıyor mu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 test Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 test Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Adam adinin hakkini veriyor ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.