Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DarkFall EU'da Türk Clanı - Order of the Crescent


Quelnil

Öne çıkan mesajlar

Herkeze Merhaba,

DarkFall – EU Serverında “Order of the Crescent” adı altında bir Türk clanı kurduk. Şimdilik clanda 4 kişiyiz, ama mevcut 2 kişinin daha gelmesini bekliyoruz yani 6 diyebiliriz.

Neden böyle bir girişimde bulunmak istedik:
6 ay gibi bir süredir EU serverında DarkFall oynuyorum , bir çok farklı clanda bulunmuş olsam da geçmiş MMORPG tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki sadece Türklerin olduğu bir clanda çok daha fazla eğlenebileceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca yeni başlayan Türklere destek verebilmek ve oyuna çabuk ısınmalarını sağlamak istiyoruz. Eğer oyuna yeni başladıysanız, ya da başlamayı düşünüyorsanız bizimle iletişime geçin, elimizden gelen desteği vereceğiz.
[hr]
Neden çok zor:
Şimdiye kadar sanıyorum 2 veya 3 kere Türk clanı girişiminde bulunuldu fakat hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Bunun ana sebepleri içinde mevcut Türk oyuncuların Türklerle birlikte oynamaktan ziyade başarılı clanlarda bulunmayı ya da mevcut clanlarında kalmayı tercih etmeleri. Dolayısı ile oyunu oynayan Türkler olsa da bir türlü bir araya gelemiyoruz. Hepimiz Türklerle birlikte oynamak istesekte malesef çoğumuz hazır kurulu clanlar ile başarıyı aramayı tercih ediyor.
[hr]
Planlarımız neler:
Şimdilik çok az kişi olduğumuzdan Skype ile idare ediyoruz, ama Ventrilo serverı alma konusunda bir çekingenliğimiz söz konusu değil. 6-7 kişi olduğumuz gibi gidip bir Ventrilo serverı kiralayacağız.

Kısa dönemde ana amacımız 8-10 kişi olduktan sonra bir Alliance’a girip, onlarla birlikte onların şehirlerinde yaşamak. Bu konuda şimdiden görüştüğümüz 1-2 tane Alliance mevcut, ama sayımız daha çok az olduğundan görüşmelerde ikinci aşamaya geçemiyoruz.

Uzun dönemdeki amacımız ise bir Alliance’a girdikten sonra sayımızı iyice arttırıp kendimize bir Hamlet, ve daha sonrasında bir Şehir almak. Zaten bu noktadan sonra clan kurulum aşamasını tamamen bitirmiş olacak ve daha sonrasını o zamanki gelişmeler göstericek.
[hr]
Sizlerden Beklentimiz:
Eminim ki böyle bir oluşuma bütün Türk oyuncular destek verecektir, fakat bu desteğin lafta kalmamasını istiyoruz. Bizimle oyun içinde ya da buradan iletişime geçin, detayları konuşalım.
[hr]
İletişim:
Forumdan bize ulaşmak için Özel Mesaj ya da bu başlığı kullanabilirsiniz.

Ingame nicklerimiz:
Quelnil Jelantru
Vorenas Jelantru
Xardas Jelantru
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Simdi PVP olduguna göre ve eski usul TAB la target al 3-5 tusa bas olmadıgına göre oyunda LAG / ping in önemi yüksek. EU serverlarından dogal olarak iyi bir ping bekleyebiliriz ancak NA serverından alınan ping durumu nedir? Oynamayı/combatları etkileyecek kadar yüksekmi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben EU da oynarken 130-160 arası pingle oynuyordum sanırım, NA da ise 200-240 ile oynuyorum.

Fark tabiki var ancak daha çok caster takılıyorsanız okadarda abartı değil. Archery çok zor yani alışmak lazım ve ben uğraşmak istemediğimden artık pek yay kullanmıyorum o yüzden. NA da arkadaşınız felan yoksa hiç boşuna NA da oynamayın derim ama pvp yapılmaz diye birşey yok ben gayet oynayabiliyorum. Ha şu varki eskiden mesela 5 duel de sadece 1 kere öldüğüm adama şimdi 2 bazen 3 ölebiliyorum sırf pingden dolayı ve eğer rakibinizin pingi çok iyi ise(30-40 gibi) şansınız gerçekten az oluyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası dayanamadık aldık oyunu ve NA da oyuna başladık. Ortalama gündüz 300ms akşamları 400 civarı oluyor. NPC bile keserken zorlanıyoruz PVP de nasıl olucak bu iş :)

EU da populasyon yok denecek kadar azmı gerçekten? Adam çok olsun diye NA seçtik ama ping olayı çok kötü bir etken oldu şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NA
Players in a clan: 8329
Active Players in a clan: 2343

EU
Players in a clan: 12323
Active Players in a clan: 2110

Bunlar playerların yaptığı politik harita sitesinden alınan bilgiler ama güvenirliği %100 değil sistemleri arada bir disband olan clanları felanda sayıyor ve Active player dediği olayı daha yeni eklediler ve şu anda tam olarak düzgün çalışmıyor tahminen bir kaç haftaya düzeltirler :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"In the online shop you’ll notice the Character Transfer option. This option is available if you’ve registered before November 4th 2009."

Bold olan kısım çok can sıkıcı oldu açıkçası. Yani yeni account açan kullanıcılar transfer yapamıyor mu nedir anlayamadım. Ki cidden seçenek filan çıkmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada , NA'dan EU'ya geçilebiliyormuş. Yanlış bilgilendirme yapmış olmayalım okuyanlara.

Transfer seçeneğinin aktif olabilmesi için account management kısmında billing informationda kart bilginizi girmeniz gerekiyor. Girdiğiniz taktirde online shopping kısmında character transfer product olarak çıkıyor. Girmediyseniz öyle bir seçenek olmuyor ve benim gibi tırmalıyorsunuz :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Hayır aktif değil.
Aktif tutmaya çalıştık ama durduğumuz sürece yeni kan geleceğine kan kaybettik.
Şu anda EU'da aktif oynayan benim bildiğim sadece 3 türk var,
Ben, Quelnil Jelantru
Vorenas Jelantru
ve Campagnaro Slantor

Colman Ormere - Sanıyorum ki kaybettiğimiz kanlardan biri, çok uzun süredir online görmüyorum.
Wondhar Doowin - Farklı alliance'da olduğumuzdan çok sık iletişim kurmuyoruz, ama 2-3 hafta konuşmadıktan sonra 2-3 gündür deniyorum hiç ulaşamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quelnil said:

Colman Ormere - Sanıyorum ki kaybettiğimiz kanlardan biri, çok uzun süredir online görmüyorum.


Ali serverın en eskilerinden. Bende çok uzun süredir görmüyorum. Keşke bana msnden filan bi ulaşsa. Campagnaro ise oyunu hiç birakmayacakmiş gibi :)
ben uzun süredir girmiyorum, Curse Darksword
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...