Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili TREN.


Xaenin

Öne çıkan mesajlar

İyi geceler arkadaşım.


Neden böyle yaptığına anlam veremiyorum, ama tahminlerim var tabii.


Bence sen okumuyorsun.

Öss'ye girmişsin ama kazanamamışsın çünkü yeterince zeki değilsin. Az bir zekan var, onu da yemek yiyebilmekle falan harcıyorsun.

Ayrıca tahminlerime göre Maltepe, ya da Ballıca içiyorsun. Çünkü baban taksici, annenin ise adı Hacer ve benim ya da bir arkadaşımın evine haftada bir temizliğe geliyor.

Meslek lisesinde çift dikiş gittiğin için "ben burayı da beceremem" demişsin ve onu da bırakmışsın. Tornavida hakkında az da olsa bilgin olduğu için sanayide çalışıyorsun ve dükkanınıza gelen lüks arabaların yanında fotoğraf çektirip arkadaşlarına "sahibini tanıyorum, bana kullandırtıyor arabayı haftada x gün, karı geliyor eve atıp götürüyorum" diye yalan söylüyorsun.

Sanayide kazandığın parayı ise internet kafelerde asla beceremediğin oyunlarda insanlara küfür edip dayak yemekle harcıyorsun. Çünkü başarsız bir insansın.



Ailen de fakir, sen de fakir olacaksın. Sayısal veya milli piyango cinsi oyunlarda belki şansın olabilir, ama iddaaa falan oynamayı denemeni tavsiye etmiyorum çünkü çok güzel muhabbet döndüğünü sandığın o kahvelerde gününün 12 saatini Almanya 3. lig takımlarının ilk 11'ini izleyerek geçirmene rağmen ülkem insanının %90'ında bulunan futbol kültürüne bile sahip olduğunu sanmıyorum.


Bence ölsen de çok büyük bir kayıp olmaz, ülke ekonomisine bir katkın değil, kalitesiz uyuşturucu alışkanlığınla zararın var.



Öptüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://inci.sozlukspot.com'a girersen sebebini anlarsın. Bu bir akım, bir uyanış, bir haykırış, bir anarşi, bir başkaldırış şekli, o bir incisözlük =) tek saldırdıkları yer paticik değil yani bundan önce kaç siteye saldırdılar. işin komiği bu komik saldırılardan paticiğe yapılmaya çalışılanında "paticiğe yapmayın lan" "paticiğe saldıranı ...sinler" falan tarzı cevaplar da var hehehehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...