Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DarkFall'u denemek isteyen arkadaşlara trial fırsatı.


Quelnil

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Öncelikle aşağıdaki başlıklardan bazılarında Balonlu insanların troll olduğundan bahsedilmiş, o yüzden açıklık getiriyim istedim. :)

Aslında sanırım aşağı yukarı 10 senelik Paticik üyesi olsamda (buradaki eski nickim Palin'di sanırım) sanırım 4-5 senedir aktif olmadığımdan accountum silinmiş.

Buranın Pazar Alanı bölümü olmadığının farkındayım, ama zaten çok az olan DarkFall oyuncusu için Pazar Alanı yerine buradan hitap etmeyi daha mantıklı buldum.

Konuya giriyim,
Şu anda aktif olarak oynadığım hesabımın dışında bir hesabım daha mevcut ve 4 günlük daha subscription süresi var. (EU) İçindeki karakter gelişmiş sayılmaz, hardcore player için en fazla 1 haftalık, benim gibi daha casual oynayanlar içinse 1 aylık emek denebilir.

Bu hesabımı o zamanki kurlar ile aldığım fiyata (93tl) satmayı düşünüyorum. Ayrıca şu anda kalan 4 günlük süresinide oyunu isteyen ama denemeden almaya cesaret edemeyen birine trial fırsatı olarak sunmak istiyorum.

Malesef Aventurine ingame şifre ile hesabın şifresini ayrı tutmadığından bu durum benim için hesabı tamamen kaybetme riskinide taşıyor. Dolayısı ile trial için hesabı teslim ederken 93tl ücreti kapora olarak almak zorundayım. Farkındayım ki burada iki tarafında güvenliğini sağlamak gerekli, dolayısı ile parayı elden teslim aldığımda sizin hesabın şifresini istediğiniz gibi değiştirmenize izin vericem. Eğer 4 gün sonunda oyundan memnun kalmayıp almak istemezseniz para ile şifreyi tekrar takas edebiliriz. Satmak için acelem yok aslında 2 aydır boş duruyor zaten, daha da bekleyebilir.

Takdir edersiniz ki derdim sadece satmak olsa idi bunu çok daha kolay bir yol ile daha güvenli olarak yapabilirdim. Burada yapmaya çalıştığım DarkFall'u oynamak için bir kişiye fırsat yaratmak.

Bu takas için yüzyüze görüşmemiz gerektiği için malesef ancak İstanbul'dan olan arkadaşlara hitap edebiliyorum. Fenerbahçe'ye (ev) ya da Levent'e (iş) gelebilmeniz tercihimdir.


Nasılsa DarkFall alanında çok az başlık açıldığından bunu herkezin okuyacağını düşünüyorum, dolayısı ile bunuda buraya ayzıyorum;
Son olarak, az kişide olsak bir Türk clanı oluşturmak gibi planlarım mevcut, ama önce kaç kişi olabildiğimizi bilmem lazım. Eğer böyle birşey düşünürseniz lütfen benimle ingame yada buradan iletişime geçin. (Ingame: Quelnil Jelantru)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik 2 kişiyiz :) Eğer sayımızı arttırabilirsek sana haber veririm, beklemede kal :)

Ayrıca az önce 2 kişi clan kurduk;
Order of the Crescent
Başvurularınızı bekliyoruz.
Özellikle yeni oyunculara elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz.

Sadece 3-4 kişi daha gelirse Ventrilo serverı alıcağımıda belirtiyim. Zaten 2-3 kişiyken Skype yeterli.

Şimdi biraz daha düşününce farkettim ki çok boş bir clan daveti olmuş. Biraz daha açıklık getiriyim.

Oyunu sanırım 6 aydır oynuyorum, oyunla ilgili şöyle iyi şöyle kötü yorumlarına burada girmeyeceğim, ama çok şahsi fikrim eksikleri olsada 10 senedir aralıklıda olsa UO oynayan biri olarak bence UO'dan güzel diyebilirim. (Tabi daha kötü yönleride var)

Öncelikle göz boyamak için şöyle ev kurucaz böyle hamlet alıcaz şunu yapıcaz falan demek istemiyorum. Aslında clan lideri olmak gibi bir niyetimde hiç olmadı. Aylardır bekliyorum biri öne çıksın ve türkleri bir arada toplasın diye ama bütün girişimler çok havada kaldı, hatta ben başladığımdan beri hiç böyle bir girişim görmedim de diyebilirim.

Özetle tek amacım Türkleri bir araya toplamak. Çünkü DarkFall oynarken en çok aradığım şey Ventrilo'da dönecek geyikler, birlikte yapıcağımız PvP'ler vb. Bunu yabancılarla da yapmak mümkün ama ingilizcem gayet iyi olsa da asla Türklerle yapmanın keyfinin yakınından bile geçmiyor.

Bir araya toplandıktan sonra ne yapacağımıza nasıl yapacağımıza hep birlikte karar veririz zaten. Herhangi bir skill vb. kısıtlaması kesinlikle yok, yeni yaratılmış karakterle bile başvurabilirsiniz. Tek ricam karakter adınız abuk subuk birşey olmasın.


Ben oyuna başladığımda ilk 3 gün en büyük amacım 500 gold biriktirip Bowyer skillini alabilmekti, böylece kendi oklarımı kendim yapıp çok rahatlıycaktım. :) Clana girsenizde, girmesenizde benimle iletişime geçerseniz oyununuzdaki ilk günlerinizin çok daha rahat geçmesi, çok daha rahat ısınmanız için elimden gelen yardımı yaparım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar selam,

Darkfall'u 1 senedir oynuyorum. Quelnil, Colman ve 1 arkadaş daha var 4 Türk yeni bulduk birbirimizi. Oyunun chat sisteminin zorluğu ve hardcore olması sebebi ile friend-search yapmak zor.

Çok kısa olarak oyunun özelliklerini maddeler haline getirdim ;
* sadece PVP seven kesime hitap ettiğini, çayını yudumlarken pve yapabileceğin WOW'daki gibi 2dk battleground yapıp hiçbirşey + veya - etkilemeyen bir oyun değil.
* Oyunda tek başına (klansız-arkadaşsız) birşeyler yapmak zaman kaybı. Kimse 2 aydan fazla klansız bu oyunu sürdürmez.
* Hayal gücü ve yaratıcılık bakımından gelmiş geçmiş en iyi PVP oyunu olduğunu söyleyebilirim. Zar (WOW tipi) atıp şansa vuruşlarla kazanılmıyor hiçbir savaş. Tamamen strateji, skill, zamanlama , takım oyunu belirleyici.


Aramıza bekliyoruz ;)
Wondhar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...