Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime tavsiyesi


Gaap

Öne çıkan mesajlar

1. Full action olsun (mecha olmasın ama sevmem) supernatural veya böyle düz gunfight kılıklı full action bişiler olabilir.

2. Natsu no arashi kıvamında komedi olsun ecchi kıvamına falan kaçmasında romantizm fena olamz, yanlız okul animesi olacaksa highschool olmasın çünkü lise oldumu hep aynı geyigi yapıyor bu japonlar (mesela bi ara burada önerilmiş bi tane vardı böyle ortaokul çizgisinde geçen ama birbirinden bagımsızdı onun her bölümleri falan, böyle daha bi birbirine konu bazında baglı bişiler arıyorum)

3. Dram olsun ama agır dram olsun chuck norris izlese aglasın. Yanlız müzikleri kesinlikle piyano/keman agırlıklı ve vurucu olmalı. hani izledin izledin işin agır dram kısmına girdin ama tuttun kendini aglamadın müzigi duydumu koyverip gitcen kendini. supernatural ögeler içerebilir.

hadi pati güveniyorum size :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. yüksek bütçeli robotsuz düzgün action zor. cowboy bebop, samurai champloo, sword of the stranger, gungrave gibi klasikler aklıma geliyor hep. Onları da izlemişsindir

2. universite komedi olarak moyashimon tavsiye ederim. ilkokul komedi/ecchi olarak today in class 5-2 OVAlarını tavsiye ederim.

3. byousoku 5cm var. ilk sezonuna dayanabileceksen clannad after story var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üni istemiyorum ortaokul oalyı daha iyi üni/lisede hep aynı konuyu sakız gibi çiğniyorlar.

samurai champloo ve cowboy bebop u izledimde öbürleriende bir bakarım. birde ille gunfight olacak diye birşeyde yok bleach in daha az fillerlı daha bol aksiyonlu versiyonuda olabilir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gaap said:

soul eater izledimde, onun animesinin sonu facia idi virüs yakıstıramadım tavsiye etmene :)

(tu)

Ya bende önerilmek istiyorum. Böyle yenileri çıktıkça izliyoz vs. de eskide kalmış güzel sevebileceğim şeylere açığım. Aha bu listedeki şeyleri sevdim sevmedim vs. http://myanimelist.net/animelist/oce4n
Yeterince izledim gerçi izlemesem de olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kemono no Souja Erin - bu yil cikan en iyi animelerden biri siddele tavsiye ederim. Yanliz ilk 6 bolumu izledikten sonra karar ver. sakin cocuk animesi sanmayin cunku degil
Seitokai no Ichizon - buda bu yil cikan en iyi animelerden. 12 bolumluk animenin yuzde 95i kucucuk bir odada geciyor ona ragmen zevkle izliyosun
One piece - klasik shounen animesi full aksiyon zaten biliyosundur. Izlemdiysen kesinlikle izle cizimler basta kotu gelebilir ama icerigi super
Tengen toppa Guren Lagan - bu mecha animesi. Bende mecha sevmem ama 24 bolumun herbirinde durmadan adrenalin salgiliyosun
grave of the fireflie - film ama cok pis drama var (izlemedim ama bunu guzel diye duydum)
Mushishi- drama ama chuck noris aglamaz
Natsume Yuujinchou - buda guzel bi anime icinde drama barindirir
Kino's Journey - buda cok guzel
Spice and Wolf - buda favorilerim arasinda
vs vs izle bunlari iste
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spice and wolf a başlamıştım bitirememiştim onu izlerim. Grave of the firefly bende izlemedimde bayagı saglam drammış onu biliyorum.

one piece manga okumam anime izlememde çünkü su heriflerin artillery/ranged olanı olan adama öyle bir antipati besliyorumki op okumama ve izlemememin tek nedeni o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. için Noir, Blood+, Seirei no Moribito olabilir.

2. için Itazura na Kiss, Toradora! (bu lisede geçiyo ama) olabilir.

3. için bişey öneremeyecem. Ha bir de nereye koyacağımı bilemedeğim Great Teacher Onizuka ve Welcome to NHK var. İzlediklerinin listesi olsa ona göre birşeyler daha ekleyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dram olarak bana göre Grave of Fireflies oldukça güzeldir (Ghibli'nin sevdiğim nadir filmlerinden biridir, duygu sömürüsü olayına katılamayacağım maalesef, ona bakarsan Empire of the Sun da sömürü)

Hoshi no Koe ve Millennium Actress'i de öneriyorum dram olarak.

Komedi olarak Tentai Senshi Sunred önerdim, kaijin'leri, tokusatsu hero'ları günlük hayatta görmek benzersiz bir komedi deneyimi... Otaku no Video'ya da oldukça gülmüştüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...